Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 519 від 27.12.2017

03 Січня 2018 • 14:22

Кіл-сть переглядів: 149

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.12.2017

 

№ 519

Про укладання  договору оренди водного об’єкта в комплексі із земельною ділянкою державної власності,  надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта в натурі (на місцевості), надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду, затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду

 

 

 

Відповідно до статей 17, 93, 122, 123, 124, 134, 186-1 Земельного кодексу України, положень законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про аквакультуру», «Про землеустрій», статті 51 Водного кодексу України, наказу Міністерства екології та природних ресурсів України від 18.03.2013 № 99 «Про затвердження Порядку розроблення паспорта водного об’єкта», зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 18.05.2013 за № 775/23307 та протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів  від 30.11.2017 № 15:

 

1. Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації укласти з суб’єктом господарювання договір оренди водного об’єкта в комплексі із земельною ділянкою державної власності згідно з додатком 1.

 

2. Надати дозвіл суб’єктам господарювання на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки водного фонду та водного об’єкта в натурі (на місцевості)  згідно з додатком 2.

 

3. Надати дозвіл суб’єкту господарювання на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду згідно з додатком 3.

 

4. Затвердити суб’єкту господарювання проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду згідно з додатком 4.

 

5. Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації укласти з Макаренком Сергієм Олексійовичем, договори на виконання робіт зрозроблення паспорта водного об’єкта.

 

6. Рекомендувати Макаренку Сергію Олексійовичу при наявності затвердженого паспорта водного об’єкта  та затвердженої нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду, звернутись до обласної державної адміністрації з клопотанням щодо встановлення відсоткової ставки орендної плати за користування земельною ділянкою водного фонду та водним об’єктом, строку дії договору і укладення договору оренди водного об’єкта у комплексі із земельною ділянкою водного фонду.

 

7. Бердичівській районній державній адміністрації, у разі потреби, зареєструвати право власності на земельну ділянку водного фонду, за державою в особі Житомирської обласної державної адміністрації та підписувати усі необхідні документи, у тому числі заяви для проведення державної реєстрації земельної ділянки водного фонду.

 

8. Рекомендувати ППС(Ф)Г «Промінь» зареєструвати право користування на умовах оренди земельною ділянкою водного фонду в установленому законом порядку.

 

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

2. Заступникам голови облдержадміністрації, начальникам відділів  апарату, управлінь та директорам департаментів облдержадміністрації, інших служб  забезпечити своєчасну підготовку та виконання запланованих заходів.

 

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку