Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 58 від 16.02.2018

20 Лютого 2018 • 09:14

Кіл-сть переглядів: 134

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

16.02.2018

 

№ 58

Про організацію працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування у 2018 році

 

 

 

На виконання ст.ст. 23, 33 Закону України «Про забезпечення організаційно-правових умов соціального захисту дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», ст. 14, 17 Закону України «Про зайнятість населення», ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Указу Президента України від 12 січня 2018 року №5/2018 «Про першочергові заходи щодо захисту прав дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, та осіб із їх числа» та враховуючи пропозиції управління освіти і науки облдержадміністрації щодо працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування:

 

1. Головам райдержадміністрацій, департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, рекомендувати міським головам, головам об’єднаних територіальних громад, обласному центру зайнятості:

 

1) Сприяти у працевлаштуванні випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, згідно з додатками 1, 2.

 

2) Здійснювати контроль за дотриманням чинного законодавства з питань працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів області з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування та надання їм житла та інших видів матеріального забезпечення.

 

3) До 1 жовтня 2018 року проінформувати управління освіти і науки облдержадміністрації про виконання розпорядження.

 

2. Управлінню освіти і науки обласної державної адміністрації до 15 жовтня 2018 року подати обласній державній адміністрації узагальнену інформацію про працевлаштування випускників професійно-технічних навчальних закладів з числа дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

 

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку