Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 64 від 24.02.2017

02 Березня 2017 • 10:50

Кіл-сть переглядів: 168

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

24.02.2017

 

№ 64

Про інвентаризацію водних об’єктів (ставків) та їх гідротехнічних споруд, що знаходяться на території сільської, селищної, міської ради та за межами населених пунктів 

 

 

 

Відповідно до статті 51 Водного кодексу України, статей 13, 19, 31 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою упорядкування користування водними об’єктами на території області, до складу яких входять гідротехнічні споруди, забезпечення їх безаварійної експлуатації, збільшення надходжень до місцевих бюджетів:

1. Головам райдержадміністрацій із залученням сільських, селищних, міських голів міст обласного значення та голів об’єднаних територіальних громад:

1) Утворити інвентаризаційні комісії про що поінформувати управління екології та природних ресурсів облдержадміністрації до 03.03.2017 та до 4 квітня 2017 року здійснити інвентаризацію з фотофіксацією водних об’єктів (ставків) їх гідротехнічних споруд (гребель, водоскидних споруд) та скласти акт за встановленою формою (додається).

2) Визначити перелік гідротехнічних споруд, які не мають власника, та вжити заходів стосовно оформлення на них правовстановлюючих документів відповідно до вимог чинного законодавства.

3) За даними інвентаризації доповнити та актуалізувати інформацію щодо водних об’єктів у комплексі із земельними ділянками водного фонду за встановленою формою (додається).

4) До 25 квітня 2017 року надати копії актів інвентаризації водних об’єктів (ставків) та їх гідротехнічних споруд (гребель, водоскидних споруд), інформацію про водні об’єкти у комплексі із земельними ділянками водного фонду і фотофайли в електронному вигляді управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації.

2. Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації про хід виконання розпорядження інформувати облдержадміністрацію до 10.05.2017.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку