Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 72 від 01.03.2017

06 Березня 2017 • 13:37

Кіл-сть переглядів: 254

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

01.03.2017

 

№ 72

Про припинення юридичної особи шляхом ліквідації та передачу майна

 

 

 

Відповідно до ст.ст.104, 105, 110-112 Цивільного кодексу України, ст.ст. 58-61 Господарського кодексу України, Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб, фізичних осіб – підприємців та громадських формувань», ст.ст. 6, 39, Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 18.01.2012 №21 «Про затвердження Положення про Національну систему опрацювання звернень до органів виконавчої влади та Типового положення про контактний центр Автономної Республіки Крим, області, мм. Києва і Севастополя»:

1. Припинити юридичну особу шляхом ліквідації – Житомирський обласний контактний центр (код ЄДРПОУ 38624118).

2. Директору Житомирського обласного контактного центру Сторожуку О.В. вжити заходів щодо публікації відповідних повідомлень в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

3. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати публікації повідомлення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації та вважаються анульованими з моменту внесення до єдиного державного реєстру запису про припинення юридичної особи – Житомирського обласного контактного центру.

4. Утворити комісію з припинення юридичної особи – Житомирського обласного контактного центру шляхом ліквідації (далі – ліквідаційна комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

5. Уповноважити голову ліквідаційної комісії Власюк В.П. представляти інтереси Житомирського обласного контактного центру та вчиняти всі необхідні дії щодо державної реєстрації їх припинення.

6. Голові ліквідаційної комісії забезпечити:
1) Подання державному реєстратору документів, необхідних для проведення державної реєстрації щодо припинення юридичної особи – Житомирського обласного контактного центру.
2) Виконання функціональних обов’язків Житомирського обласного контактного центру на період здійснення процедури з припинення юридичної особи.
3) Проведення інвентаризації майна, що знаходиться на балансі Житомирського обласного контактного центру.
4) Передачу наявного на балансі Житомирського обласного контактного центру майна на баланс Житомирській обласній державній адміністрації.
5) Подання на затвердження голові облдержадміністрації акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом.
6) Здійснення інших заходів та вчинення необхідних дій, передбачених чинним законодавством при здійсненні процедури з припинення юридичної особи шляхом ліквідації.

7. Начальнику відділу кадрової роботи облдержадміністрації Радаєвій А.А. попередити директора Житомирського обласного контактного центру Сторожука О.В. про наступне його вивільнення відповідно до п.1 ст.40 Кодексу законів про працю України.

8. Директору Житомирського обласного контактного центру Сторожуку О.В. попередити підпорядкованих працівників про наступне їх вивільнення на підставі п.1 ст.40 Кодексу законів про працю України.

9. Передати функції Житомирського обласного контактного центру відділу роботи із зверненнями громадян апарату облдержадміністрації.

10. Директору департаменту фінансів облдержадміністрації Ємченко Г.Г. у зв’язку з ліквідацією Житомирського обласного контактного центру підготувати та подати на затвердження відповідні зміни до обласного бюджету.

11. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 23.07.2012 № 262 «Про Житомирський обласний контактний центр» та від 12.03.2014 № 43 «Про забезпечення взаємодії місцевих органів виконавчої влади та державної установи «Житомирський обласний контактний центр».

12. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку