Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 76 від 02.03.2018

12 Березня 2018 • 14:09

Кіл-сть переглядів: 133

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

02.03.2018

 

№ 76

Про внесення змін до розпорядження голови облдержадміністрації від 12.12.2017 № 492

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 39, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, Закону України “Про публічні закупівлі”, постанови Кабінету Міністрів України від 30 березня 1994 р. № 198 “Про затвердження Єдиних правил ремонту і утримання автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, правил користування ними та охорони”, на виконання протокольного доручення заступника Міністра інфраструктури України Лавренюка Ю.Ф. від 07.06.2017, наданого за результатами проведення міжвідомчої наради з реалізації Плану заходів з передачі автомобільних доріг загального користування місцевого значення зі сфери управління Державного агентства автомобільних доріг України до сфери управління обласних державних адміністрацій, з метою забезпечення утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у перехідний період:

 

1.   Внести такі зміни до розпорядження голови облдержадміністрації від 12.12.2017 № 492 ,,Про забезпечення сталого функціонування автомобільних доріг загального користування місцевого значення у межах Житомирської області”:

 

1) Пункти 1, 2 викласти у новій редакції:

 

,,1. Делегувати Службі автомобільних доріг у Житомирській області виконання функцій замовника послуг з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у межах Житомирської області до 01 квітня 2018 року (за винятком Коростенського, Лугинського і Овруцького районів).

 

Делегувати Коростенській, Лугинській, Овруцькій райдержадміністраціям виконання функцій замовника послуг з поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення у межах Коростенського, Лугинського, Овруцького районів Житомирської області відповідно до 01 квітня 2018 року.

 

2. Коростенській, Лугинській, Овруцькій райдержадміністраціям, рекомендувати Службі автомобільних доріг у Житомирській області забезпечити в установленому чинним законодавством України порядку організацію поточного дрібного ремонту та експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення в межах Житомирської області до 01 квітня 2018 року за принципом забезпечення їх експлуатаційного стану відповідно до нормативно-правових актів, норм та стандартів”.

 

2) Доповнити розпорядження пунктами 3 та 4 такого змісту:

 

,,3. Департаменту фінансів облдержадміністрації підготувати проект розпорядження голови облдержадміністрації про внесення змін до обласного бюджету на 2018 рік по головному розпоряднику коштів обласного бюджету -управлінню дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації щодо спрямування місцевим бюджетам Коростенського, Лугинського, Овруцького районів субвенції на фінансування об’єктів будівництва, реконструкції, капітального та поточного середнього ремонтів автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах за рахунок субвенції з державного бюджету.

 

4. Коростенській, Лугинській, Овруцькій райдержадміністраціям інформувати управління дорожнього будівництва та інфраструктури облдержадміністрації про хід виконання розпорядження до 15.04.2018 для подальшого інформування облдержадміністрації до 20.04.2018.”

 

3) У зв’язку з вищевикладеним пункти 3, 4 розпорядження вважати пунктами 5, 6 відповідно.

 

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку