Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 83 від 03.03.2017

06 Березня 2017 • 14:38

Кіл-сть переглядів: 255

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

03.03.2017

 

№ 83

Про затвердження заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року

 

 

 

Відповідно до ЗУ «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження Кабінету Міністрів України від 28 грудня 2016 року № 1073-р “Про затвердження плану заходів з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року, з метою забезпечення реалізації прав і задоволення потреб осіб з інвалідністю нарівні з іншими громадянами, поліпшення умов їх життєдіяльності:

1. Затвердити заходи з виконання рекомендацій, викладених у заключних зауваженнях, наданих Комітетом ООН з прав осіб з інвалідністю, до першої доповіді України про виконання Конвенції ООН про права осіб з інвалідністю на період до 2020 року (додаються).

2. Райдержадміністраціям, структурним підрозділам облдержадміністрації, міськвиконкомам:
1) Забезпечити безумовне виконання затверджених заходів у визначені терміни.
2) Про виконання розпорядження інформувати департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації щороку до 15 січня.

3. Департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації узагальнену інформацію надавати облдержадміністрації щороку до 25 січня.

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку