Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 88 від 10.03.2017

16 Березня 2017 • 14:18

Кіл-сть переглядів: 153

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

10.03.2017

 

№ 88

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 20.02.2017 № 2:

 

1. Установити Адамській Марії Петрівні з 03 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

2. Установити Бондарчук Ганні Павлівні з 25 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Трудового Червоного Прапора та Вітчизняної війни ІІ ступеня.

3. Установити Бортнику Олександру Миколайовичу з 23 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник соціальної сфери України”.

4. Установити Весельському Віктору Леонідовичу з 11 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги” ІІІ ступеня та якому присвоєно почесне звання „Заслужений лікар України”.

5. Установити Гордійчук Валентині Михайлівні з 06 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, депутата районної ради семи скликань.

6. Установити Денисюку Сергію Станіславовичу з 05 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

7. Установити Дзибі Юлії Сергіївні з 23 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

8. Установити Ніштун Лілії Едуардівні з 01 лютого 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

9. Установити Козловій Юлії Тимофіївні з 30 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, депутата районної ради п’яти скликань.

10. Установити Корбуту Володимиру Миколайовичу з 01 лютого 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник соціальної сфери України”.

11. Установити Кравчук Ярославі Леонідівні з 01 лютого 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

12. Установити Назаренку Руслану Олександровичу з 22 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

13. Збільшити Ніконоровій Людмилі Григорівні з 04 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом „Червоної Зірки”.

14. Установити Омельчуку Віктору Яковичу з 20 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений діяч мистецтв України”.

15. Установити Осипчуку Павлу Павловичу з 23 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.

16. Установити Поповій Тетяні Юхимівні з 27 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

17. Установити Пухальському Олександру Броніславовичу з 11 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Данила Галицького.

18. Установити Савченко Марії Іванівні з 31 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

19. Установити Скрипнику Олександру Миколайовичу з 12 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

20. Установити Славінській Людмилі Антонівні з 30 листопада 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

21. Установити Смаглій Надії Прокопівні з 28 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.

22. Установити Сосулі Анатолію Петровичу з 11 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

23.Установити Султанбагомаєву Костянтину Ігоровичу з 02 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.

24. Установити Супруновій Тамілі Йосипівні з 24 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За заслуги” ІІІ ступеня та якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

 

25. Установити Толочку Івану Михайловичу з 23 грудня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник соціальної сфери України”.

26. Установити Федорчуку Володимиру Васильовичу з 03 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України”.

27. Установити Черниченко Христині Іванівні з 16 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

28. Установити Яхнівській Алефтині Іванівні з 18 січня 2017 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку