Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 88 від 12.03.2018

14 Березня 2018 • 15:37

Кіл-сть переглядів: 161

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

12.03.2018

 

№ 88

Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, надання дозволів на розроблення технічної документації із землеустрою, затвердження технічної документації із землеустрою, припинення права постійного користування земельними ділянками, передачу в постійне користування земельних ділянок, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, продаж земельних ділянок, погодження виділення у тимчасове користування лісових ділянок, передачу в оренду земельних ділянок водного фонду

 

 

 

Розглянувши матеріали про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічних документацій із землеустрою, передачу у постійне користування та припинення права постійного користування земельними ділянками, проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічні документації із землеустрою, керуючись статтями 17, 79-1, 92, 122, 123, 124, 134, 141, 186, 186-1 Земельного кодексу України, статтею 51 Водного кодексу України, статтею 18 Лісового кодексу України, відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», згідно з постановами Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколом комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 23.02.2018 № 2

 

1. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 1.

2. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 2.

3. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) суб’єкту господарювання згідно з додатком 3.

4. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки суб’єкту господарювання згідно з додатком 4.

5. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель суб’єкту господарювання згідно з додатком 5.

6. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 6.

 

7. Погодити звіти про експертну грошову оцінку земельних ділянок, затвердити вартість земельних ділянок та продати земельні ділянки суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 7.

8. Припинити право постійного користування земельними ділянками суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 8.

9. Передати у постійне користування земельні ділянки суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 9.

10. Погодити виділення у довгострокове тимчасове користування лісових ділянок суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 10.

11. Включити до переліку земельних ділянок несільськогосподарського призначення державної власності для продажу на земельних торгах, надати дозвіл на розроблення детального плану території та проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 3,5000 га для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості за межами с. Глинянка на території Дубрівської об’єднаної територіальної громади Баранівського району.

Доручити департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації замовити розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, детального плану території та підготувати необхідні документи для проведення земельних торгів (аукціону).

12. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок водного фонду суб’єктам господарювання за переліком згідно з додатком 11.

13. Затвердити проект землеустрою щодо відведення земельної ділянки водного фонду та передати в оренду земельну ділянку суб’єкту господарювання згідно з додатком 12.

14. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки водного фонду в натурі на (місцевості) та передати в оренду земельну ділянку суб’єкту господарювання згідно з додатком 13.

15. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки водного фонду в натурі на (місцевості) суб’єкту господарювання згідно з додатком 14.

16. Визначити розмір орендної плати та термін оренди земельної ділянки водного фонду суб’єкту господарювання згідно з додатком 15.

17. Управлінню екології та природних ресурсів облдержадміністрації укласти з суб’єктами господарювання договори оренди водних об’єктів в комплексі із земельними ділянками державної власності згідно з додатками 12, 13, 15.

18. Доручити головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, у разі потреби, зареєструвати право власності на земельні ділянки за державою в особі Житомирської обласної державної адміністрації та підписувати усі необхідні документи, у тому числі заяви для проведення державної реєстрації земельних ділянок.

19. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з суб’єктами господарювання договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або у фізичних осіб-підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства мають право виконувати роботи з експертної грошової оцінки землі.

20. Суб’єктам господарювання, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та технічної документації із землеустрою, замовити виконання землевпорядної документації у фізичних осіб-підприємців або юридичних осіб, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

21. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керівника апарату адміністрації Ясюнецького О.О.

 

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку