Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 136 від 06.05.2015

07 Травня 2015 • 14:02

Кіл-сть переглядів: 995

 

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

06.05.2015

 

№ 136

Про припинення юридичної особи

шляхом ліквідації та передачу майна

 

 

 

Відповідно до ст. ст. 104, 105, 110–112 Цивільного кодексу України, ст. ст. 58 – 61 Господарського кодексу України, розділу ІV Закону України «Про державну реєстрацію юридичних та фізичних осіб- підприємців», ч. 1 ст. 6, ст. ст. 5, 39, 47 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», розпорядження  голови  облдержадміністрації від 31.03.2014 № 61 «Про заходи щодо збалансування місцевих бюджетів у 2014 році», рішення обласної ради від 19.03.2015 № 1408 «Про обласну програму з підготовки тому «Звід пам’яток історії та культури України по Житомирській області на І півріччя 2015 року»:

 

1. Припинити юридичну особу – науково-редакційну групу з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області (код ЄДРПОУ 26279330) шляхом ліквідації.

 

2. Керівнику науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області Безносюку В.К. вжити заходів щодо публікації відповідного повідомлення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

 

3. Установити двомісячний термін для  припинення юридичної особи – науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області, – з дати публікації повідомлення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації.

 

4. Вимоги кредиторів приймаються протягом двох місяців з дати публікації повідомлення в спеціалізованому друкованому засобі масової інформації та вважаються анульованими з моменту внесення до Єдиного державного реєстру запису про припинення юридичної особи – науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області.

 

5. Утворити комісію з припинення юридичної особи – науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області шляхом ліквідації (далі –ліквідаційна комісія) та затвердити її склад згідно з додатком.

 

6. Уповноважити голову комісії Безносюка В.К. представляти інтереси науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області та вчиняти всі необхідні юридичні і процесуальні дії щодо державної реєстрації їх припинення.

1. Голові комісії  Безносюку  В.К.  забезпечити:

 

1) Подання державному реєстратору документів, необхідних для проведення державної реєстрації щодо припинення юридичної особи –науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області.

2) Виконання функціональних обов’язків керівника науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області на період здійснення процедури з припинення юридичної  особи.

3) Проведення  інвентаризації  майна,  що  знаходиться  на  балансі  науково-редакційної  групи.

4) Передачу наявного на балансі науково-редакційної групи на баланс управління культури Житомирської обласної державної адміністрації.

5) Подання на затвердження голові облдержадміністрації акта ліквідаційної комісії з ліквідаційним балансом.

6) Вжиття інших заходів та вчинення необхідних юридичних і процесуальних дій, передбачених чинним законодавством при здійсненні процедури з припинення юридичної особи шляхом ліквідації.

 

8. Начальнику управління культури обласної державної адміністрації Градовському Ю.Г. попередити керівника науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області Безносюка В.К. про його вивільнення відповідно до п. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України.

 

9. Керівнику науково-редакційної групи Безносюку В.К. попередити підпорядкованих працівників про їх вивільнення згідно з п. 1 ст. 40 Кодексу законів про працю України.

 

10. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 30.01.2003 № 25 «Про утворення науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області».

 

11. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

 Голова адміністрації  С.О. Машковський

 

 

   Додаток

до розпорядження голови

облдержадміністрації

06.05.2015              № 136

  

 

Склад комісії

 

з припинення юридичної особи – науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області

 

 

 БЕЗНОСЮК
Володимир Кирилович
 керівник науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області, голова ліквідаційної комісії

(ідентифікаційний номер 1497659816, паспорт ВМ 881691, виданий Корольовським РВ УМВС України в Житомирській області. Місце проживання: м. Житомир,

вул. Чехова, 2, кв. 8)

 

 Члени комісії:

 

 ВАХЛАКОВА
Людмила Янівна
 спеціаліст І категорії науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу

(ідентифікаційний номер 1890404121)

 

 ДЗЯДЕВИЧ
Світлана Михайлівна
 заступник начальника управління культури облдержадміністрації

(ідентифікаційний номер 2435913025)

 

 МОКРИЦЬКИЙ
Георгій Павлович

завідуючий науковою редакцією науково-редакційної групи з підготовки тому Зводу пам’яток історії та культури України по Житомирській області

(ідентифікаційний номер 1902014717)

 

 ХАРЧЕНКО
Вероніка Петрівна

заступник начальника фінансового відділу управління культури облдержадміністрації

(ідентифікаційний номер 2967020567)

 

 

 

 

Заступник голови – керівник

апарату адміністрації

 В.І. Поліщук

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку