Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 149 від 14.05.2015

18 Травня 2015 • 13:29

Кіл-сть переглядів: 786

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

14.05.2015

 

№ 149

Про відзначення в області

Дня захисту дітей

 

 

 

Вiдповiдно до Указу Президента України від 30.05.1998 № 568/98 „Про День захисту дітей” та з метою підготовки і відзначення в області Дня захисту дітей:

 

1.  Райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам:

 

1) Забезпечити належну підготовку, організацію та проведення святкування Дня захисту дітей.

 

2) Провести зустрічі керівництва районів та міст з дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, дітьми із сімей загиблих учасників антитерористичної операції, дітьми, переміщеними із зони проведення антитерористичної операції.

 

3) Забезпечити проведення святкових концертів, вистав за участю професійних і дитячих самодіяльних художніх колективів, спортивних змагань, спартакіад серед дітей та підлітків у районах і містах.

 

2. Службі у справах дітей облдержадміністрації провести 27-28 травня 2015 року заходи для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які перебувають у складних життєвих обставинах, дітей із сімей загиблих учасників антитерористичної операції, дітей, переміщених із зони проведення антитерористичної операції.

 

3. Управлінню культури облдержадміністрації забезпечити безкоштовне відвідування дітьми-сиротами, дітьми, позбавленими батьківського піклування, музеїв, кінотеатрів, виставок тощо.

 

4.  Департаменту сім´ї, молоді та спорту, управлінню освіти і науки облдержадміністрації забезпечити урочисте відкриття літнього оздоровчого сезону 2015 року за участю представників влади, профспілок, громадськості та батьків.

 

5. Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, рекомендувати Житомирській обласній державній телерадіокомпанії, забезпечити широке висвітлення у засобах масової інформації заходів з відзначення в області Дня захисту дітей.

 

6. Райдержадміністраціям, керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації, рекомендувати міськвиконкомам інформувати про проведену роботу службу у справах дітей облдержадміністрації до 10.06.2015.

 

7. Службі у справах дітей облдержадміністрації до 20 червня 2015 року подати облдержадміністрації узагальнену інформацію про виконання розпорядження.

 

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

  

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку