Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 163 від 02.06.2015

08 Червня 2015 • 11:16

Кіл-сть переглядів: 825

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

02.06.2015

 

№ 163

Про встановлення пенсій за

особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” (зі змінами), протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 20.05.2015 № 5:

1. Установити Агєєвій Євгенії Петрівні з 09 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

2. Збільшити Андросович Олені Василівні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

3.Установити Болсунівському Миколі Назаровичу та Болсунівській Тетяні Миколаївні з 06 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину та матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

4. Установити Бондарчук Світлані Миколаївні з 09 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Дружби народів”.

5. Збільшити Бурилко Любові Інокентіївні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

6. Установити Василенко Любові Андріївні з 15 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

7. Установити Веремійчуку Василю Івановичу та Веремійчуку Миколі Івановичу з 10 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

8. Установити Ганській Любові Михайлівні з 18 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

9. Установити Герговській Олені Анатоліївні з 27 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

10. Збільшити Глібко Ользі Федорівні з 20 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

11. Установити Грудовій Ганні Матвіївні з 15 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Трудового Червоного Прапора та Жовтневої Революції.

12. Установити Гусак Марії Олександрівні з 20 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

13. Установити Демяненку Юрію Володимировичу з 03 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

14. Установити Джегирей Людмилі Олександрівні з 15 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

15. Збільшити Єфімовій Галині Олександрівні з 25 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

16. Установити Зілітанкевич Марії Миколаївні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки, у мирний час орденом Вітчизняної війни І ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

17. Установити Казаченку Андрію Володимировичу з 20 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

18. Установити Казмірчуку Івану Івановичу з 14 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

19. Установити Каранюк Ніні Василівні та Поліщук Раїсі Миколаївні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка та батька, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

20. Установити Кауровій Тетяні Володимирівні з 03 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

21. Установити Климчуку Віталію Володимировичу з 24 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

22. Збільшити Ковальчук Тетяні Іванівні з 05 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

23. Установити Козак Тетяні Іллівні з 16 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

24. Установити Колодницькому Казимиру Івановичу з 20 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і яку було нагороджено орденом „Материнська слава” ІІІ ступеня.

25. Збільшити Костюк Євдокії Антоніні з 19 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

26. Установити Крепському Віктору Олеговичу з 25 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

27. Установити Криволапчук Валентині Петрівні з 08 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

28. Установити Лановому Петру Дмитровичу з 17 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

29. Установити Левковець Христині Йосипівні з 03 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

30. Установити Лозовіцькому Степану Никифоровичу з 19 березня 2015р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

31. Збільшити Мельничук Марії Іванівні з 30 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

32. Установити Міничу Володимиру Михайловичу з 03 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила дев’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

33. Установити Міщенко Марії Володимирівні з 24 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

34. Збільшити Можаровській Ользі Олексіївні з 16 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

35. Установити Наумчук Надії Дмитрівні з 26 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

36. Установити Нікітіній Світлані Іванівні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

37. Установити Опанащук Тамарі Миколаївні з 25 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

38. Установити Павловій Валентині Василівні з 27 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.

39. Установити Пилипенко Надії Дмитрівні з 24 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

40. Установити Поліщуку Миколі Леонтійовичу з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

41. Установити Поліщук Нелі Андріївні з 05 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

42. Установити Полтавцевій Марині Олександрівні з 03 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

43. Установити Радзецькій Ганні Дмитрівні з 02 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни І ступеня.

44. Установити Рутині Тамарі Степанівні з 10 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

45. Установити Самойленку Володимиру Григоровичу з 25 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

46. Установити Свінціцькій Юзефі Йосипівні з 25 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

47. Установити Сергатюк Валентині Григорівні з 22 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

48. Установити Сіросі Леоніду Карповичу з 12 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

49. Установити Соїчу Василю Адамовичу з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

50. Установити Струпінській Марії Павлівні з 15 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

51. Установити Терещук Світлані Антонівні з 05 січня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

52. Установити Тимощук Наталії Степанівні з 18 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

53. Установити Трембач Тамарі Ісааківні з 18 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

54. Установити Устянівській Лідії Іванівні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

55. Установити Утвенко Родіці Петрівні з 24 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

56. Установити Чернюку Юрію Петровичу з 21 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

57. Установити Яременко Тетяні Павлівні з 29 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

58. Установити Ярошу Руслану Феліксовичу з 04 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

   

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку