Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 19 від 29.01.2015

11 Лютого 2015 • 13:25

Кіл-сть переглядів: 802

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

29.01.2015                                                                                                                                                 № 19

 

Про встановлення пенсій за

особливі заслуги перед Україною 

 

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” (зі змінами), протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 15.01.2015 № 1:

 

1. Збільшити Андрійчук Парасці Євтухівні з 19 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

2. Установити Базилюку Володимиру Миколайовичу з 03 вересня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком в розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб,  які втратили працездатність, як нагородженому у мирний час орденом Данила Галицького.

 

3. Збільшити Боженко Ніні Федорівні з 28 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

4. Збільшити Бочківській Комілі Йосипівні з 25 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

5. Збільшити Бочковській Ніні Гербертівні з 28 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

6. Збільшити Будішевській Ганні Ільківні з 19 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

7. Установити Горобей Валентині Федорівні з 27 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого в мирний час орденом „Знак Пошани” та двома орденами „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІ та ІІІ ступенів.

 

8. Установити Грушаку Анатолію Миколайовичу з 25 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

9. Збільшити Губській Марії Петрівні з 18 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

10. Збільшити Дідик Олені Олександрівні з 12 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

11. Установити Дмитренку Олександру Івановичу з 03 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як ветерану війни, нагородженому у період бойових дій медаллю „За відвагу”.

 

12. Установити Камінській Валентині Андріївні з 26 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, якій присвоєно почесне звання „Заслужений донор України”.

 

13. Установити Ковалевичу Василю Арсентійовичу з 09 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

14. Установити Ковальчуку Олександру Ничипоровичу з 28 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як ветерану війни, нагородженому у період бойових дій медаллю „За відвагу”.

 

15. Збільшити Конончук Ніні Віталіївні з 18 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

16. Збільшити Корзун Розалії Миколаївні з 25 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

17. Установити Корінній Людмилі Віталіївні з 17 вересня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

 

18. Установити Костриці Надії Іванівні з 10 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

19. Установити Кржисецькій Людмилі Іванівні з 29 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни І ступеня, відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня та медаллю „За відвагу”.

 

20. Збільшити Кулявець Ніні Василівні з 20 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

21. Установити Мазай Олені Іванівні з 09 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

22. Установити Мацеєвій Марії Лаврентіївні з 25 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

23. Установити Михайлову Миколі Олімпійовичу з 28 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як депутату районної ради чотирьох скликань.

 

24. Установити Михнюк Людмилі Вікторівні з 01 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

25. Установити Мужицькій Надії Василівні з 01 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом „Знак Пошани”.

 

26. Установити Несененку Віталію Андрійовичу з 11 вересня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як ветерану війни, нагородженому у період бойових дій медаллю „За відвагу”.

 

27. Установити Ничай Оксані Миколаївні з 26 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

28. Установити Ніколайчук Любові Захарівні з 29 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у період бойових дій медаллю „За відвагу” та у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

29. Установити Паламарчуку Анатолію Володимировичу з 09 вересня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

 

30. Установити Пашківському Анатолію Васильовичу з 01 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, нагородженій у мирний час орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

 

31. Установити Примаченку Василю Миколайовичу з 17 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

32. Установити Радмахер Станіславу Бертгольтовичу з 19 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

33. Збільшити Раковській Любові Павлівні з 14 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

34. Збільшити Рекеді Нелі Дмитрівні з 13 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

35. Установити Рябчук Наталії Іванівні з 26 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, якому було присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сільського господарства України” та який обирався депутатом районної ради п’яти скликань.

 

36. Установити Садовник Олені Савеліївні з 05 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

37. Установити Скібінській Лесі Максимівні з 22 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР та якому було присвоєно почесне звання „Заслужений будівельник України”.

 

38.Установити Скобельському Станіславу Францовичу з 15 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

39. Установити Топачевській Ганні Федорівні з 20 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами „Знак Пошани”, Трудового Червоного Прапора та якому було присвоєно почесне звання „Заслужений енергетик Української РСР”.

 

40. Установити Торбасу Олександру Михайловичу з 07 жовтня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як особі, якій присвоєно почесне звання „Заслужений лікар України”.

 

41. Збільшити Федірко Наталії Миколаївні з 01 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

42. Збільшити Франчук Ользі Архипівні з 12 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей і виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

43.Установити Ходаківському Олександру Володимировичу з 12 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому було присвоєно почесне звання „Заслужений діяч мистецтв України”.

 

44. Збільшити Цюпі Назару Юрійовичу з 04 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як ветерану війни, нагородженому у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

45. Установити Чернишовій Ірині Михайлівні з 15 серпня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

46. Установити Шевчуку Борису Петровичу з 10 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового       мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому було присвоєно почесне звання „Заслужений працівник транспорту України”.

 

47. Установити Шомко Надії Іванівні з 08 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила десятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

48. Збільшити Ювхимович Ганні Антонівні з 19 грудня 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

49. Установити Юр Надії Миколаївні з 05 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

50. Установити Ястремській Ірині Тадеушівні з 26 листопада 2014 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у період бойових дій орденом Червоної Зірки та двома медалями „За відвагу”.

 

 

Голова адміністрації                                                                 С.О. Машковський

  

  

 

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку