Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 204 від 02.07.2015

08 Липня 2015 • 14:10

Кіл-сть переглядів: 477

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

02.07.2015

 

№ 204

Про встановлення пенсій за

особливі заслуги перед Україною 

 

 

 

Відповідно до Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною” (зі змінами), протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 22.06.2015 № 6:

1. Установити Барановському Солов’ю Дмитровичу з 30 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

2. Установити Барашу Івану Петровичу з 13 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

3. Установити Бернацькій Тетяні Антонівні з 27 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

4. Установити Білявській Людмилі Сергіївні з 04 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

5. Установити Булас Ніні Миколаївні з 22 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

6. Установити Власенко Ганні Василівні з 12 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

7. Збільшити Вознюку Івану Івановичу з 27 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як депутату районної ради шести скликань та якому присвоєно почесне звання „Заслужений журналіст України”.

8. Установити Волинець Валентині Семенівні з 30 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки.

9. Установити Волошину Миколі Тихоновичу з 20 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

10. Установити Гайчені Валентині Сергіївні з 23 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

11. Установити Гученку Петру Борисовичу з 18 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „Знак Пошани”.

12. Збільшити Давидюк Ларисі Петрівні з 15 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

13. Установити Долженко Надії Антонівні з 06 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого Почесною грамотою Президії Верховної Ради Української РСР.

14. Установити Дорощуку Миколі Григоровичу з 15 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги”.

15. Установити Дрижай Марії Яківні з 15 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

16. Установити Ерфан Ларисі Олексіївні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки, у мирний час – орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.

17. Установити Жеці Миколі Кузьмичу з 20 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

18. Установити Жиліхівському Адаму Станіславовичу з 21 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник ветеринарної служби України”.

19. Установити Житнік Марії Костянтинівні з 04 червня 2015 року пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

20. Установити Загоровській Любові Данилівні з 22 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни І ступеня, відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня та медаллю „За відвагу”.

21. Установити Іванішину Миколі Олександровичу з 23 лютого 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник транспорту України”.

22. Установити Касянчук Ользі Миронівні з 18 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

23. Установити Кисилюку Івану Сергійовичу, Кисилюку Івану Івановичу та Кирилюку Сергію Івановичу з 30 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину та матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

24. Установити Клименку Миколі Володимировичу з 27 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „Знак Пошани”.

25. Установити Ковальчук Марії Тимофіївні з 15 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

26. Збільшити Ковальчук Катерині Степанівні з 06 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

27. Збільшити Кожем’яці Валентині Василівні з 30 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

28. Установити Колесник Людмилі Семенівні з 04 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

29. Установити Колесніченко Ніні Опанасівні з 27 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня, відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

30. Збільшити Колядич Лідії Григорівні з 07 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

31. Установити Коренєву Миколі Михайловичу з 22 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений будівельник України”.

32. Установити Корнієнко Наталії Миколаївні з 05 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

33. Установити Коту Миколі Йосиповичу з 14 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

34. Установити Котвицькому Віктору Станіславовичу з 13 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України”.

35. Установити Коченко Наталії Леонідівні з 08 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

36. Установити Кравчук Павліні Олександрівні з 08 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

37. Установити Круглецькому Анатолію Опанасовичу з 05 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України”.

38. Установити Кудринській Олені Іванівні з 09 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

39. Установити Кухар Любові Іванівні з 05 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

40. Збільшити Леонтьєвій Євгенії Павлівні з 27 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

41. Збільшити Лотоцькій Ганні Олександрівні з 08 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

42. Збільшити Мельниченко Ірині Іванівні з 12 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

43. Установити Міненко Надії Іллівні з 12 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Трудового Червоного Прапора та „Знак Пошани”.

44. Установити Невмержицькій Тетяні Іванівні та Невмержицькій Марії Ігорівні з 21 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка та батька, нагородженого Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.

45. Збільшити Момот Раїсі Володимирівні з 11 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

46. Установити Неук Тамарі Семенівні з 08 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

47. Установити Обиход Галині Василівні з 09 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

48. Установити Олексюк Галині Василівні з 14 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

49. Установити Осадчуку Олександру Володимировичу з 12 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як депутату районної ради чотирьох скликань.

50. Установити Осипчуку Василю Охрімовичу з 03 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій було присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
51. Установити Оснадчук Людмилі Антонівні з 11 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

52. Установити Пастуховій Валентині Павлівні з 17 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

53. Установити Слободенюк Ірині Миколаївні з 08 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, якому присвоєно почесне звання „Заслужений архітектор України”.

54. Установити Пилипенко Надії Володимирівні з 18 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженій Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР.

55. Установити Примаку Петру Івановичу з 09 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

56. Установити Прокопчуку Анатолію Васильовичу з 14 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

57. Установити Роговській Ксенії Гнатівні з 08 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

58. Установити Романчуку Андрію Валерійовичу з 15 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність”.

59. Установити Саух Парасці Федорівні з 15 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

60. Установити Сечовій Ніні Григорівні з 10 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Трудового Червоного Прапора та „Знак Пошани”.

61. Установити Сингаївській Ангеліні Володимирівні з 31 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за присвоєне почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

62. Установити Ступак Леокадії Віталісовні з 01 квітня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.

63. Установити Тимошенку Василю Івановичу з 09 червня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як депутату районної ради чотирьох скликань.

64. Установити Філоненку Володимиру Васильовичу з 14 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

65. Установити Цвік Катерині Кіндратівні з 23 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „За заслуги” ІІІ ступеня.

66. Установити Чернілевській Мірі Георгіївні з 31 березня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Трудового Червоного Прапора та „Знак Пошани”.

67. Установити Шевелюку Леоніду Федоровичу з 19 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

68. Установити Шевчук Олені Іванівні з 12 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

69. Установити Шевчук Світлані Григорівні з 16 червня 2015 р пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

70. Установити Шульзі Ганні Михайлівні з 12 травня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, як матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

  

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку