Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 24 від 02.02.2015

11 Лютого 2015 • 15:13

Кіл-сть переглядів: 1 279

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

02.02.2015                                                                                                                                                 № 24

 

Про проведення у 2015 році

технічної інвентаризації

захисних споруд цивільного захисту

 

Відповідно до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26.01.2015 № 49-р “Про внесення змін до розпорядження Кабінету Міністрів України від 26 листопада 2008 р. № 1473” продовжено до 01 грудня 2015 року термін виконання заходів з технічної інвентаризації. Ураховуючи зазначене:

 

1. Утворити комісію з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту та затвердити її склад (додаток 1).

 

2. Затвердити план заходів з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту (додаток 2).

 

3. До складу комісії у разі необхідності залучати представників інших органів та установ за згодою їх керівників.

 

4. Комісії:

1) Забезпечити проведення заходів щодо технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту відповідно до плану заходів, затвердженого цим розпорядженням.

2) Здійснювати координацію та контроль стану виконання заходів щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

3) Забезпечити надання організаційної та методичної допомоги у проведенні заходів щодо технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту на всіх її етапах (згідно з методичними рекомендаціями, затвердженими наказом МНС України від 10.06.2009 № 390 (із змінами, внесеними  наказом МНС України від 13.08.2010 № 659).

4) Проводити виїзні засідання в районах, що мають найгірші показники з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту за результатами щоквартального підбиття підсумків виконання плану заходів.

 

5. Райдержадміністраціям, міськвиконкомам (за згодою) передбачити на 2015 рік видатки, необхідні для фінансування заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд та щокварталу не пізніше ніж до 05 числа місяця, що наступає за звітним періодом, інформувати департамент цивільного захисту населення облдержадміністрації про хід проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту; узагальнену інформацію про виконання заходів надати до 15 листопада 2015 року.

 

6. Департаменту цивільного захисту населення облдержадміністрації (Острожинський Ю.В.) проводити аналіз і узагальнення матеріалів та щокварталу не пізніше ніж до 15 числа місяця, що наступає за звітним періодом, інформувати обласну державну адміністрацію про хід проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту; узагальнену інформацію про виконання заходів надати до 01 грудня 2015 року.

 

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Поліщука В.І.

 

 

Голова адміністрації                                                                 С.О. Машковський

  

  

 

 

  Додаток 1

до розпорядження голови

обласної державної адміністрації

02.02.2015                   № 24

  

 

Склад комісії

 з проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту

 

 

Поліщук

Вячеслав Іванович

заступник голови – керівник апарату обласної державної адміністрації, голова комісії

 

 

Шахрай

Олег Миколайович

 

 

заступник начальника управління ДСНС України у Житомирській області з державного нагляду та контролю, заступник голови комісії

(за згодою)

 

 

Скарга

Сергій Петрович

заступник директора департаменту –  начальник управління з питань цивільного захисту департаменту цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, заступник голови комісії

 

 

Кудрицький

Павло Володимирович

головний спеціаліст відділу захисту населення і територій управління з питань цивільного захисту департаменту цивільного захисту населення обласної державної адміністрації, секретар комісії

 

Члени комісії:

 

Виговський

Анатолій Володимирович

 

 

 

 

заступник начальника відділу регіонального розвитку управління економічного аналізу та регіонального розвитку департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва обласної державної адміністрації

 

 

Гаврилюк

Дмитро Сергійович

 

начальник відділу організації заходів цивільного захисту управління ДСНС України у Житомирській області (за згодою)

 

 

Гриб

Василь Михайлович

 

 

заступник директора департаменту – начальник управління економіки та інвестиційної політики департаменту житлово-комунального господарства обласної державної адміністрації

 

 

Ковальчук

Анатолій Миколайович

 

начальник юридичного відділу апарату обласної державної адміністрації

 

 

Курляндський

Юрій Павлович

 

начальник управління капітального будівництва департаменту містобудування, архітектури та будівництва обласної державної адміністрації

 

 

Очеретнюк

Олександр Іванович

заступник начальника управління – начальник відділу захисту населення і територій управління з питань цивільного захисту департаменту цивільного захисту населення обласної державної адміністрації

 

 

Панченко

Михайло Віталійович

заступник начальника відділу організації заходів цивільного захисту управління ДСНС України у Житомирській області (за згодою)

 

 

Піонтківський

Петро Вікторович

начальник комунального підприємства “Житомирське обласне міжміське бюро технічної інвентаризації” Житомирської обласної ради (за згодою)

 

 

Поліщук

Володимир Юрійович

начальник регіонального відділення Фонду державного майна України по Житомирській області (за згодою)

 

 

Турський

Вадим Валентинович

заступник директора департаменту фінансів обласної державної адміністрації

 

 

 

Заступник голови – керівник

 

апарату адміністрації                                                                  В.І. Поліщук

 

 

 

 

 

 

 

Додаток 2

до розпорядження голови

обласної державної адміністрації

02.02.2015                   № 24

 

 

ПЛАН

 

заходів з проведення

 

технічної інвентаризації захисних споруд

 

цивільного захисту

 

 

Найменування заходу

Відповідальні за виконання

Строк виконання

1. Передбачити видатки, необхідні для фінансування заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації захисних споруд, що перебувають у державній та комунальній власності.

райдержадміністрації, міськвиконкоми (за згодою)

до 01 квітня

015 року

2. Провести роз’яснювальну роботу з власниками (балансоутримувачами) захисних споруд з питання  фінансування заходів щодо проведення технічної інвентаризації захисних споруд.

райдержадміністрації, міськвиконкоми (за згодою)

до 01 вересня

2015 року

3. Укласти з бюро технічної інвентаризації договори про виготовлення технічної документації на захисні споруди та формування інвентарних справ.

райдержадміністрації, міськвиконкоми (за згодою), регіональне відділення Фонду державного майна України по Житомирській області (за згодою), підприємства (установи) – власники (балансоутримувачі) захисних споруд (за згодою)

до 01 березня

2015 року

4. Провести технічне обстеження захисних споруд та сформувати інвентарні справи.

бюро технічної інвентаризації (за згодою), комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації райдержадміністрацій та міськвиконкомів (за згодою)

до 15 жовтня

2015 року

5. Інформувати департамент  цивільного захисту населення облдержадміністрації про хід проведення технічної інвентаризації захисних споруд. 

комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації райдержадміністрацій та міськвиконкомів (за згодою)

щокварталу не пізніше ніж до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом

6. Здійснити уточнення та оновлення облікових документів на захисні споруди, внести зміни до електронної бази даних про їх облік.

комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації райдержадміністрацій та міськвиконкомів ( за згодою), управління ДСНС України в області (за згодою)

 

до 01 листопада 2015 року

7. Поінформувати департамент цивільного захисту населення облдержадміністрації про результати проведення технічної інвентаризації захисних споруд цивільного захисту.

 

комісії з організації заходів, пов’язаних з проведенням технічної інвентаризації райдержадміністрацій та міськвиконкомів (за згодою)

до 15 листопада 2015 року

 

Заступник голови – керівник

апарату адміністрації                                                                    В.І. Поліщук

 

 

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку