Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 293 від 09.09.2015

17 Вересня 2015 • 08:05

Кіл-сть переглядів: 107

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

09.09.2015

 

№ 293

Про внесення змін до складу  обласної комісії з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсного комітету на визначення перевізників для роботи на автобусному маршруті загального користування

 

 

 

У зв’язку з кадровими змінами в обласній державній адміністрації та відповідно до ст. ст. 6, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”.
Внести зміни до складу обласної комісії з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсного комітету на визначення перевізників для роботи на автобусному маршруті загального користування, утвореної розпорядженням голови облдержадміністрації від 22.12.2014 № 387:

 

1. Увести до складу обласної комісії з визначення робочого органу для організації забезпечення і підготовки матеріалів для проведення конкурсного комітету на визначення перевізників для роботи на автобусному маршруті загального користування Дмитренка Геннадія Васильовича – першого заступника голови облдержадміністрації, затвердивши його головою комісії.

2. Вивести із складу обласної комісії Поліщука В.І.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

  

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку