Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 30 від 03.02.2015

11 Лютого 2015 • 16:07

Кіл-сть переглядів: 1 085

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

03.02.2015                                                                                                                                                 № 30

 

Про надання в оренду земельних ділянок,

поновлення договорів оренди землі, надання

дозволів на розроблення проектів землеустрою,

технічної документації із землеустрою

щодо встановлення меж земельних

ділянок в натурі (на місцевості), проведення

експертної грошової оцінки земельних

ділянок та припинення договору оренди землі 

 

Розглянувши проекти землеустрою, технічну документацію із землеустрою, матеріали щодо поновлення договорів оренди землі, надання дозволу на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою про встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок та припинення договору оренди землі, керуючись статтями 17, 122, 123, 124, 127, 128, 134, 186-1  Земельного кодексу України, відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про оцінку земель», «Про землеустрій», «Про оренду землі», постанов Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 21.01.2015 № 1:

 

1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності та умови надання, надати в оренду  підприємствам земельні ділянки за переліком згідно з додатком 1.

 

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок державної власності в натурі (на місцевості) без зміни їх цільового призначення, надати в оренду  підприємствам земельні ділянки згідно з додатком 2.

 

3. Поновити договори оренди землі підприємствам та фізичним особам-підприємцям згідно з додатком 3.

 

4. Надати в оренду строком до 26 листопада 2029 року земельну ділянку (кадастровий номер 1820681800:02:000:1021) дочірньому підприємству «Ресурс-Сервіс» товариства з обмеженою відповідальністю «Атем» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням  надрами  (землі промисловості, транспорту, зв’язку, енергетики, оборони та іншого призначення) площею 12,8000 га (забудовані землі) на землях запасу в межах Дубрівської сільської ради Баранівського району.

 

5. Головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, укласти в інтересах держави в особі облдержадміністрації договори оренди землі з підприємствами та фізичними особами-підприємцями, яким надаються в оренду земельні ділянки.

 

6. Доручити головам райдержадміністрацій представляти інтереси держави в органах державної реєстрації речових прав територіальних управлінь юстиції області з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та інших речових прав у межах, визначених цим розпорядженням.

 

7. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок підприємствам та громадянам за переліком згідно з додатком 4.  

 

8. Громадянам та підприємствам, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою  щодо  відведення  земельних  ділянок,  замовити  проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок в організаціях, які мають дозволи (ліцензії) на виконання таких робіт.

 

9. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) підприємствам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 5.  

 

10. Підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж  земельних ділянок в натурі (на місцевості), замовити технічну документацію в організаціях, які мають дозволи (ліцензії) на виконання таких робіт.

 

11. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 6.

 

12. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з фізичними особами-підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок в організаціях, які мають дозволи (ліцензії) на виконання таких робіт.

 

13. Надати дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо створення нових та впорядкування існуючих землеволодінь і землекористувань військовій частині № 3047 м. Житомира для розміщення та діяльності військової частини площею 13,2000 га в межах Райківської та Швайківської сільських рад Бердичівського району.

 

14. Припинити дію договору оренди земельної ділянки від 18.07.2005 №040520900001 (кадастровий номер 1822081500:05:000:0003) Українсько-Кіпрському виробничо-торгівельному акціонерному товариству «Комета» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами (для розробки Покостівського родовища гранодіоритів) площею 3,1155 га в межах Високопічської сільської ради Житомирського району. У зв’язку з цим органам виконавчої влади з питань земельних ресурсів та державної реєстрації внести відповідні зміни.

 

 

Голова адміністрації                                                                 С.О. Машковський

  

   

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку