Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 370 від 05.11.2015

03 Грудня 2015 • 09:21

Кіл-сть переглядів: 149

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

05.11.2015

 

№ 370

Про накопичення матеріальних
резервів для запобігання, ліквідації
надзвичайних ситуацій техногенного
і природного характеру та їх наслідків
у Житомирській області

 

 

 

Відповідно до ст. 98 Кодексу цивільного захисту України, ст.6, 39, 41 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, постанови Кабінету Міністрів України від 30.09.2015 № 775 “Про затвердження Порядку створення та використання матеріальних резервів для запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій”, з метою забезпечення проведення своєчасних заходів щодо запобігання, ліквідації надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків:

1. Управлінню цивільного захисту населення облдержадміністрації забезпечити, відповідно до номенклатури, поповнення регіонального матеріального резерву для здійснення заходів, спрямованих на запобігання і ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій на території Житомирської області.

2. Департаментам облдержадміністрації: фінансів; економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва під час формування проектів обласного бюджету та програми економічного і соціального розвитку області на 2016 рік та наступні роки передбачати, з урахуванням можливостей, кошти для забезпечення поповнення, збереження та поновлення регіонального матеріального резерву.

3. Головам райдержадміністрацій, рекомендувати міським головам:
1) Визначити номенклатуру, норми накопичення, джерела фінансування та створити місцеві матеріальні резерви в обсягах, що забезпечать проведення невідкладних робіт, пов’язаних із ліквідацією надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру та їх наслідків.
2) Визначити місця розміщення та зберігання місцевого матеріального резерву, з урахуванням можливостей його оперативної доставки до вірогідних зон виникнення надзвичайних ситуацій.
3) Інформацію про стан накопичення місцевого матеріального резерву надавати щокварталу до 25 числа місяця, що настає за звітним періодом, управлінню з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації.

4. Управлінню з питань цивільного захисту населення облдержадміністрації щокварталу до 30 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформувати облдержадміністрацію про хід виконання розпорядження.

5. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 08.10.2001 № 733 “Про створення обласного (регіонального) та місцевих матеріальних резервів”.

6. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г.В.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський

 

  

  Завантажити розпорядження

Версія для друку