Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 403 від 01.12.2015

04 Грудня 2015 • 13:16

Кіл-сть переглядів: 125

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

01.12.2015

 

№ 403

Про встановлення пенсій за
особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 23.11.2015 № 12:

1. Установити Андрієнку Миколі Михайловичу з 10 вересня 2015 р. за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку
2.Установити Афонічкіну Станіславу Олександровичу з 10 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений лікар України”.
3. Установити Бабському Сергію Олександровичу з 04 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня.
4. Установити Блюду Сергію Васильовичу з 12 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
5. Установити Боголюбу Дмитру Вікторовичу з 20 серпня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
6. Установити Бондарчук Ніні Кононівні з 01 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
7. Установити Василюку Петру Йосиповичу з 26 жовтня 2015 р. пенсію пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
8. Установити Велікдус Руслані Михайлівні з 22 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
9. Збільшити Вигівській Валентині Іванівні з 16 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
10.Установити Герасимчуку Володимиру Миколайовичу з 06 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
11. Установити Гоженко Тетяні Миколаївнї з 15 липня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
12.Установити Гончаренку Віктору Феодосійовичу з 04 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.
13. Установити Горай Тетяні Йосипівні з 23 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
14. Установити Громаді Сергію Івановичу з 16 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, нагороджену орденом „Знак Пошани”.
15. Збільшити Гуменюк Юзефі Василівні з 21 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку, нагородженій орденами „Материнська слава” ІІ та ІІІ ступенів та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
16. Установити Забродському Володимиру Миколайовичу та Линтєвій Любові Миколаївні з 12 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування”.
17. Збільшити Зайцевій Ользі Сергіївні з 24 липня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 31% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого у мирний час орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та медаллю „За відвагу”.
18. Установити Затхей Валентині Константинівні з 20 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.
19. Установити Канарській Лесі Михайлівні з 10 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого батька, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.
20. Установити Колесник Марині Юріївні з 26 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
21. Установити Конончуку Василю Анатолійовичу з 12 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.
22. Установити Королю Івану Івановичу з 29 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.
23. Збільшити Костриці Надії Іванівні з 12 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
24. Установити Кохан Ларисі Володимирівні з 05 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
25. Збільшити Кравчук Марії Антонівні з 02 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
26. Установити Лех Надії Єфремівні з 02 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
27. Установити Наумцю Василю Васильовичу з 11 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.
28. Установити Петруку Тарасу Володимировичу з 26 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.
29. Установити Поляковій Любові Іванівні з 09 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 24% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденами Червоної Зірки та „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня.
30. Збільшити Прус Валентині Володимирівні з 26 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
31. Установити Риндич Людмилі Василівні з 30 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради чотирьох скликань.
32. Установити Сичевській Валентині Василівні з 18 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.
33. Установити Соловйовій Валентині Володимирівні з 09 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
34. Збільшити Солотвінській Катерині Федорівні з 24 липня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
35. Установити Строковій Ліані Михайлівні з 07 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.
36. Установити Талановій Марії Карпівні з 02 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.
37. Установити Твардовській Надії Миколаївні з 14 липня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
38. Збільшити Турській Євгенії Йосипівні з 06 листопада 2015 р. розмір пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
39. Збільшити Ухватовій Надії Миколаївні з 11 листопада 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
40. Установити Чумак Валерії Тимофіївні з 15 вересня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник культури України”.
41. Установити Ширмовській Ользі Йосипівні з 13 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.
42. Установити Ювхименко Олені Михайлівні з 01 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку та якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.
43. Установити Яковчук Валентині Павлівні з 30 жовтня 2015 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.
44.Установити Яриновському Станіславу Антоновичу з 05 жовтня 2015 р. пенсію пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський  

 

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку