Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 417 від 18.12.2015

24 Грудня 2015 • 09:51

Кіл-сть переглядів: 206

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

18.12.2015

 

№ 417

Про надання практичної
і методичної допомоги

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», з метою забезпечення стабільного розвитку агропромислового комплексу області, продовольчої безпеки регіону, соціального розвитку сільських територій, впровадження інновацій та залучення інвестицій у виробництво, розв’язання актуальних питань життєдіяльності сільського населення:

1. Затвердити список керівників обласних служб галузі АПК, закріплених за районами для надання практичної і методичної допомоги у веденні агропромислового виробництва, що додається.

2. Для проведення широкої інформаційної та роз’яснювальної роботи серед сільського населення визначити кожну середу місяця Днем села.

3. Райдержадміністраціям та рекомендувати керівникам обласних служб галузі АПК сприяти у наданні практичної та методичної допомоги сільським жителям щодо вирішення актуальних питань. Про вжиті заходи щочетверга інформувати управління агропромислового розвитку облдержадміністрації.

4. Управлінню агропромислового розвитку облдержадміністрації здійснювати координацію роботи з надання практичної і методичної допомоги районам та щоп’ятниці інформувати обласну державну адміністрацію.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитренка Г.В.

 

 

Голова адміністрації С.О. Машковський  

 

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку