Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Додаток до розпорядження голови обласної державної адміністрації 29.12.2015 № 438

09 Січня 2016 • 17:50

Кіл-сть переглядів: 106

ПОРЯДОК
проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації стратегії розвитку Житомирської області і виконання планів заходів

 

1. Результати реалізації стратегії розвитку Житомирської області (далі – стратегія розвитку) визначаються шляхом проведення моніторингу та оцінки результативності виконання планів заходів.

2. Проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації стратегії розвитку і виконання планів заходів здійснюється департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації на основі звітів учасників реалізації проектів, визначених планами заходів (далі – відповідальні за виконання), і включає:

  • щокварталу забезпечувати підготовку звіту про результати реалізації проектів регіонального розвитку, визначених планом заходів за відповідний період (далі – звіт), за формою визначеною додатком 1 Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932;
  • щороку забезпечувати підготовку звіту про результати проведення моніторингу виконання плану заходів за відповідний період (далі – звіт про результати моніторингу) за формою визначеною додатком 2 до Порядку розроблення регіональних стратегій розвитку і планів заходів з їх реалізації, а також проведення моніторингу та оцінки результативності реалізації зазначених регіональних стратегій і планів заходів затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11 листопада 2015 року № 932 та звіту з оцінки результативності реалізації стратегії розвитку та плану заходів (далі – звіт з оцінки результативності).

3. Відповідальні за виконання щокварталу до п’ятого числа другого місяця, що настає за звітним періодом, подають департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації звіти.

4. Департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації проводить аналіз стану виконання плану заходів (з порівняльною оцінкою ступеня відхилення фактичних значень індикаторів результативності від їх прогнозованих значень) та до 19 числа другого місяця, що настає за звітним періодом, готує та подає управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації узагальнений звіт про виконання плану заходів за відповідний період.

5. Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації до 20 числа другого місяця, що настає за звітним періодом, оприлюднює отриманий від департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації узагальнений звіт на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

6. Звіт про результати моніторингу складається на основі даних звітів та порівняння фактичних значень індикаторів (показників) оцінки результативності виконання плану заходів з їх прогнозованим значенням.

7. Звіт з оцінки результативності складається на основі даних звіту про результати моніторингу і передбачає оцінку досягнення цілей стратегії розвитку шляхом порівняння фактичних значень індикаторів (показників) оцінки результативності виконання плану заходів з їх прогнозованими значеннями у відповідному періоді.

8. Департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації подає в установленому порядку до 25 числа другого місяця року, що настає за звітним, звіти про результати моніторингу та з оцінки результативності на затвердження Житомирській обласній раді.

9. Управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації оприлюднює затверджені Житомирською обласною радою звіти про результати моніторингу та з оцінки результативності на офіційному веб-сайті облдержадміністрації.

10. Департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації подає Міністерству регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України копії затверджених Житомирською обласною радою звітів про результати моніторингу та з оцінки результативності. 

  

 

Директор департаменту економічного
розвитку, торгівлі та міжнародного
співробітництва облдержадміністрації

О.А. Шатило
Версія для друку