Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 76 від 16.03.2015

18 Березня 2015 • 08:21

Кіл-сть переглядів: 815

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

16.03.2015

 

№ 76

Про проведення перевірки

відповідно до Закону України

«Про очищення влади»

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про очищення влади» (далі – Закон), Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України «Про очищення влади», затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 563 «Деякі питання реалізації Закону України «Про очищення влади» та плану проведення перевірок відповідно до Закону України «Про очищення влади», затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 16.10.2014 № 1025-р:

1. Провести перевірку, передбачену Законом (далі – перевірка), стосовно першого заступника та заступника голови – керівника апарату обласної державної адміністрації, керівників структурних підрозділів обласної державної адміністрації, визначивши 16 березня 2015 року днем початку проведення перевірки.

2. Визначити відділ кадрової роботи апарату облдержадміністрації відповідальним підрозділом за проведення перевірки.

3. Відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації забезпечити оприлюднення цього розпорядження на офіційному веб-сайті Житомирської обласної державної адміністрації та довести його до відома осіб, стосовно яких проводиться перевірка.

4. Працівникам, стосовно яких проводиться перевірка, у десятиденний строк з дня початку проведення перевірки подати до відділу кадрової роботи апарату облдержадміністрації власноруч написану заяву про те, що до них не застосовуються або застосовуються заборони, визначені частиною третьою або частиною четвертою статті 1 Закону, про згоду на проходження перевірки та оприлюднення відомостей щодо них.

5. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.

  

 

Голова адміністрації  С.О. Машковський                     

 

  

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку