Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 87 від 23.03.20157

30 Березня 2015 • 14:55

Кіл-сть переглядів: 812

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

23.03.2015

 

№ 87

Про обстеження автомобільних
доріг області та проведення

ремонтних робіт

 

 

 

 

Відповідно до Законів України ” Про місцеві державні адміністрації”, “Про автомобільний транспорт”, “Про дорожній рух”, на виконання доручення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 16.03.2015 №2, з метою своєчасного та якісного утримання автомобільних доріг загального користування області рекомендувати:

 

1. Службі автомобільних доріг у Житомирській області спільно з управлінням державної автомобільної інспекції УМВС України в області  протягом березня-квітня 2015 року здійснити весняне обстеження автомобільних доріг загального користування області та про результати обстеження проінформувати облдержадміністрацію до 5 травня 2015 року.

 

2. Службі автомобільних доріг у Житомирській області щоп’ятниці надавати інформацію облдержадміністрації про проведені протягом тижня ремонтні роботи та план здійснення будівельно-ремонтних робіт на наступний тиждень.

 

3. Департаменту промисловості, розвитку інфраструктури та туризму облдержадміністрації спільно з управлінням державної автомобільної інспекції УМВС України в області забезпечити контроль за виконанням поточного (ямкового) ремонту на всіх дорогах області загального користування.

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови-керівника апарату облдержадміністрації Поліщука В.І.

 

 

Голова адміністрації  С.О. Машковський                     

 

  

Завантажити розпорядження

Версія для друку