Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 150 від 30.05.2016

02 Червня 2016 • 14:15

Кіл-сть переглядів: 264

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

30.05.2016

 

№ 150

Про надання  земельних ділянок, поновлення договорів оренди землі, продаж земельних ділянок, припинення права постійного користування земельними ділянками, розірвання договору оренди землі, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок та надання згоди на передачу в суборенду земельної ділянки

 

 

 

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічну документацію із землеустрою, матеріали щодо поновлення договорів оренди землі, продажу земельних ділянок, припинення права користування земельними ділянками, припинення дії договору оренди землі, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою, проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, та надання згоди на передачу в суборенду земельної ділянки, керуючись статтями 17, 79-1, 100, 122, 123, 124, 128, 134, 141, 186, 186-1 Земельного кодексу України, відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 05.05.2016 № 2:

 

1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності та умови надання, надати в оренду підприємствам та фізичним особам – підприємцям земельні ділянки за переліком згідно з додатком 1.

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок державної власності в натурі на місцевості без зміни їх цільового призначення, надати в постійне користування та оренду підприємствам земельні ділянки згідно з додатком 2.

3. Поновити договори оренди землі підприємствам та фізичним особам – підприємцям згідно з додатком 3.

 

4. Продати фізичним особам – підприємцям земельні ділянки несільськогосподарського призначення за переліком згідно з додатком 4.

 

5. Головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, укласти та поновити в інтересах держави в особі облдержадміністрації договори оренди землі і договори купівлі продажу земельних ділянок з підприємствами, фізичними особами – підприємцями та громадянами, яким надаються в оренду земельні ділянки.

6. Доручити головам райдержадміністрацій представляти інтереси держави в органах державної реєстрації речових прав при органах державної влади та місцевого самоврядування з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та інших речових прав у межах, визначених цим розпорядженням.

7. Малинській райдержадміністрації припинити право постійного користування земельною ділянкою товариству з обмеженою відповідальністю «Житомир – Петрол» площею 0,1000 га (державний акт від 23.12.1999) для розміщення та експлуатації будівель та споруд додаткових транспортних послуг та додаткових операцій в межах Українківської сільської ради Малинського району. У зв’язку з цим органам виконавчої влади з питань земельних ресурсів та державної реєстрації внести відповідні зміни.

8. Овруцькій райдержадміністрації припинити право постійного користування земельними ділянками підприємству споживчої кооперації «Норинська хлібопекарня» Овруцької райспоживспілки загальною площею 1,0782 га (державний акт I-ЖТ № 002008 від 19.01.1998) (ділянка площею 0,1256 га – кадастровий номер 1824285400:01:000:0042, ділянка площею 0,1477 га – кадастровий номер 1824285400:01:000:0043, ділянка площею 0,8049 га – кадастровий номер 1824285400:01:000:0001) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в межах Норинської сільської ради Овруцького району. У зв’язку з цим органам виконавчої влади з питань земельних ресурсів та державної реєстрації внести відповідні зміни.

9. Черняхівській райдержадміністрації розірвати договір оренди земельної ділянки, укладений з публічним акціонерним товариством «Укртелеком» від 03.12.2013 площею 0,0391 га (кадастровий номер 1825680400:02:000:0031) в межах Андріївської сільської ради Черняхівського району для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій. У зв’язку з цим органам виконавчої влади з питань земельних ресурсів та державної реєстрації внести відповідні зміни.

10. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок підприємствам, установам та фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 5.

11. Підприємствам, установам та фізичним особам – підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, замовити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

12. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) підприємствам, установам та громадянам за переліком згідно з додатком 6.

13. Підприємствам, установам та громадянам, яким надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), замовити технічну документацію в юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

14. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення підприємствам та фізичним особам – підприємцям за переліком згідно з додатком 7.

15. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з підприємствами та фізичними особами – підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

16. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель підприємствам за переліком згідно з додатком 8.

17. Підприємствам, яким надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель, замовити технічну документацію в юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

18. Надати згоду на передачу в суборенду земельної ділянки (кадастровий номер 1821455600:13:000:0414), що перебуває в оренді товариства з обмеженою відповідальністю «Граніт» (додаткова угода від 02.04.2015 до договору оренди земельної ділянки від 27.03.2013) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємствами, що пов’язані з користуванням надрами площею 3,6446 га в межах Миропільської селищної ради Романівського району.

19. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту товариству з обмеженою відповідальністю «Житомирський дослідно-експериментальний завод нестандартного устаткування» для прокладання та обслуговування інженерних мереж, права проїзду на транспортному засобі, права на розміщення тимчасових споруд та складування будівельних матеріалів площею 0,7820 га на землях ДП «Житомирське лісове господарство» (63 квартал Богунського лісництва) в межах Кам’янської сільської ради Житомирського району.

20. Надати дозвіл товариству з обмеженою відповідальністю «Астеліт» на розроблення технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,0225 га для розміщення обладнання базової станції стільникового зв’язку в межах Топорищенської сільської ради Володарсько-Волинського району. Товариству з обмеженою відповідальністю «Астеліт» замовити технічну документацію з нормативної грошової оцінки земельної ділянки у юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

  

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку