Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 188 від 30.06.2016

12 Липня 2016 • 12:21

Кіл-сть переглядів: 240

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

30.06.2016

 

№ 188

Про перелік інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що фінансуються у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

 

 

 

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», розпорядження Кабінету Міністрів України від 11.05.2016 № 362-р «Про затвердження переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», розпорядження Кабінету Міністрів України від 08.06.2016 № 432-р «Про внесення змін до переліку інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, у тому числі тих, що фінансуються з метою погашення кредиторської заборгованості, зареєстрованої органами Державної казначейської служби станом на 1 січня 2016 року» та згідно із ст. ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Визначити замовників (розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів) із реалізації інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуються у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, згідно з додатком 1.

2. Утворити робочу групу з питань моніторингу та контролю за реалізацією інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що фінансуються у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, та затвердити її склад згідно з додатком 2.

3. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації довести показники до замовників (розпорядників (одержувачів) бюджетних коштів) державного фонду регіонального розвитку.

4. Доручити департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації здійснювати технічний нагляд за виконанням робіт на об’єктах будівництва.

5. Райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам спільно із замовниками (розпорядниками (одержувачами) бюджетних коштів) державного фонду регіонального розвитку:

1) Забезпечити цільове та ефективне використання коштів державного фонду регіонального розвитку згідно з Порядком використання коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 № 196.

2) Забезпечити співфінансування з місцевих бюджетів не менше ніж 10 відсотків.

3) Щомісяця до 5 числа наступного періоду надавати департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації звіти про виконання робіт та використання коштів у розрізі об’єктів.

6. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації щокварталу не пізніше ніж до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, інформувати облдержадміністрацію про стан фінансування об’єктів та освоєння коштів державного фонду регіонального розвитку відповідно до переліку інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що фінансуються у 2016 році за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови обласної державної адміністрації Дмитренка Г.В.

  

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку