Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 192 від 30.06.2016

20 Липня 2016 • 13:49

Кіл-сть переглядів: 117

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

30.06.2016

 

№ 192

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 15.06.2016 № 6:

  

1. Установити Богуславській Раїсі Федорівні з 05 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

2. Установити Божку Якову Васильовичу з 27 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

3. Установити Бойм Світлані Миколаївні з 11 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений працівник соціальної сфери України”.

4. Установити Васянович Олександрі Петрівні з 04 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

5 Установити Вигівському Віктору Васильовичу з 14 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України”.

6. Установити Власюк Тамарі Семенівні з 17 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

7.Збільшити Волокіті Софії Антонівні з 12 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною, встановивши її у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

8. Установити Гедз Лілії Олексіївні з 04 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

9. Установити Гудзу Михайлу Федоровичу з 04 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

10. Установити Гудзь Ларисі Василівні з 04 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

11. Установити Гурі Ельвірі Костянтинівні з 11 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

12. Установити Дворецькому Леоніду Івановичу з 01 червня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

13. Установити Деркач Любові Мифодіївні з 04 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

14. Установити Дорошко Марії Вікторівні з 13 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник освіти України”.

15. Установити Дубу Михайлу Михайловичу з 12 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

16. Установити Завадській Тетяні Андріївні з 11 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 30% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня.

17. Установити Затолюку Ігору Івановичу з 11 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій орденом Червоної Зірки.

18. Установити Кирилюк Майї Павлівні з 26 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки.

19. Установити Ковальчук Катерині Григорівні з 16 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

20. Установити Кондратюку Сергію Івановичу з 30 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 38% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

21. Установити Лаврінчуку Євгенію Васильовичу з 25 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

22. Установити Левкуші Марії Омельянівні з 17 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 22% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудового Червоного Прапора.

23. Установити Мостовій Ганні Михайлівні з 25 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки, орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

24. Установити Олійнику Анатолію Олександровичу з 16 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР.

  

25. Установити Остапчук Ганні Юріївні з 19 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

26. Установити Островському Юрію Леонідовичу з 15 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник сфери послуг України”.

27. Установити Поліщуку Сергію Петровичу з 09 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, депутату районної ради п’яти скликань.

28. Установити Половій Наталії Степанівні з 24 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

29. Установити Роспотнюк Ганні Антонівні з 28 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

30. Установити Сапонюк Надії Прокопівні з 30 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

31. Установити Стольниковичу Миколі Савичу з 13 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

32. Установити Тимофеєвій Уляні Данилівні з 10 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

33. Установити Ханчич Валентині Іванівні з 27 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

 

34. Установити Хацяновській Зої Олексіївні з 25 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

35. Установити Хилі Тетяні Василівні з 23 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

36. Установити Чернятинській Людмилі Семенівні з 27 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

37. Установити Шемідьку Віктору Олексійовичу з 30 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 33% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій медаллю „За відвагу”.

38. Установити Шидловській Ганні Гаврилівні з 26 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 21% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Трудової Слави ІІІ ступеня.

39. Установити Шлапак Людмилі Вікторівні з 18 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

40. Установити Штаюнді Анатолію Вікторовичу з 10 травня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник промисловості України”.

41. Установити Щербі Ганні Петрівні з 27 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”.

42. Установити Явушевій Алевтині Юріївні з 30 березня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку.

  

43. Установити Яковенко Людмилі Миколаївні з 19 квітня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, депутата міської ради міста обласного значення семи скликань, нагородженого орденом „Знак Пошани”.

  

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку