Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 2 від 14.01.2016

15 Січня 2016 • 08:46

Кіл-сть переглядів: 131

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

14.01.2016

 

№ 2

Про організацію роботи з нагляду
за реалізацією проекту міжнародної
технічної допомоги «Підвищення
енергоефективності об’єктів
бюджетної сфери міста Житомира»

 

 

 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 15 лютого 2002 року № 153 «Про створення єдиної системи залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги», з метою реалізації проекту міжнародної технічної допомоги:

1. Визначити координатором проекту «Підвищення енергоефективності об’єктів бюджетної сфери міста Житомира» (далі – проекту) першого заступника голови Житомирської обласної державної адміністрації – Дмитренка Геннадія Васильовича.

2. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації організувати роботу з нагляду за реалізацією проекту та забезпечити підготовку необхідних документів.

3. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю спільно з департаментом містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації забезпечити створення та регулярне інформаційне наповнення рубрики на офіційному веб–сайті облдержадміністрації про хід реалізації проекту.

4. Рекомендувати виконавчому комітету Житомирської міської ради здійснювати заходи щодо реалізації проекту про що інформувати департамент містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства та департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації щокварталу до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом.

5. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації щокварталу до 15 числа місяця, що настає за звітним періодом, надавати облдержадміністрації узагальнену інформацію про хід реалізації проекту.

6. Департаменту містобудування, архітектури, будівництва та житлово-комунального господарства облдержадміністрації, рекомендувати Житомирській міській раді при реалізації проекту керуватися вимогами чинного законодавства у сфері залучення, використання та моніторингу міжнародної технічної допомоги.

7. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г.В.

 

 

Перший заступник
голови адміністрації

Г.В. Дмитренко

 

 

  Завантажити розпорядження

Версія для друку