Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 221 від 14.07.2016

03 Серпня 2016 • 08:02

Кіл-сть переглядів: 136

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

14.07.2016

 

№ 221

Про  звільнення громадян з альтернативної (невійськової) служби

 

 

 

Відповідно до Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу» (із змінами), постанови Кабінету Міністрів України від 10 листопада 1999 р. № 2066 «Про затвердження нормативно-правових актів щодо застосування Закону України «Про альтернативну (невійськову) службу», (із змінами, внесеними постановою Кабінету Міністрів України від 13.03.2013 № 180):

 

1. Звільнити з 19 липня 2016 року з альтернативної (невійськової) служби у зв’язку із закінченням термінів її проходження:

Овдійчука Владислава Сергійовича, 16 квітня 1995 року народження, освіта вища І-ІІ рівня акредитації, призовника Новоград – Волинського об’єднаного міського військового комісаріату, члена Церкви Євангельських Християн – Баптистів, який проходив службу у Новоград-Волинському промислово-економічному технікумі слюсарем – ремонтником. Домашня адреса: м. Новоград – Волинський, вул. Колгоспна, 6.

2. Рекомендувати адміністрації Новоград-Волинського промислово-економічного технікуму, у якому громадян Овдійчук В.С. проходив альтернативну (невійськову) службу:

 

1) Припинити дію строкового трудового договору, укладеного з ним на період служби, провести розрахунки відповідно до чинного законодавства України та зробити записи у трудовій книжці про строк проходження альтернативної (невійськової) служби.

 

2) Копії наказу про звільнення надіслати у п’ятиденний термін департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації та у відповідний військовий комісаріат.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

  

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку