Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 222 від 14.07.2016

03 Серпня 2016 • 08:06

Кіл-сть переглядів: 228

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

14.07.2016

 

№ 222

Про відзначення кращих суб’єктів підприємницької діяльності з нагоди Дня підприємця

 

 

 

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», на виконання заходів комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2015-2016 роки, затвердженої рішенням Житомирської обласної ради від 19.03.2015 № 1407, відповідно до Указу Президента України від 05.10.1998 № 1110/98 «Про День підприємця» та з метою відзначення кращих суб’єктів підприємництва, розповсюдження досвіду їх роботи:

 

1. Організувати та провести 2 вересня 2016 року заходи з відзначення кращих підприємців року.

 

2. Утворити обласний організаційний комітет для відзначення кращих підприємців року та затвердити його склад згідно з додатком 1.

 

3. Затвердити примірний перелік номінацій для відзначення кращих підприємців року згідно з додатком 2.

 

4. Райдержадміністраціям, рекомендувати міськвиконкомам на місцях:

 

1) Утворити районні, міські організаційні комітети для проведення у районах і містах області конкурсів з визначення кращих підприємців року у затверджених номінаціях.

2) До складу районних, міських організаційних комітетів включити представників громадських організацій, об’єднань підприємців, установ та організацій (за згодою).

 

3) За результатами проведеної роботи з визначення кращих підприємців надати до 15 серпня 2016 року департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації матеріали, оформлені протокольним рішенням районного, міського оргкомітету.

 

4) Забезпечити висвітлення у місцевих засобах масової інформації, на офіційних веб-сайтах матеріалів про визначення кращих підприємців року.

 

5. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації (Шатило О.А.):

розробити примірну інформаційну форму з показниками для визначення кращих суб’єктів підприємництва району, міста та направити її райдержадміністраціям, міськвиконкомам;

узагальнити матеріали, надані райдержадміністраціями, міськвиконкомами щодо визначення кращих підприємців року, з урахуванням інформації щодо розвитку підприємництва в області, та до 26 серпня 2016 року подати їх на розгляд обласного організаційного комітету;

розробити кошторис витрат на відзначення кращих підприємців року. Здійснити оплату необхідних видатків за рахунок коштів комплексної програми розвитку малого і середнього підприємництва у Житомирській області на 2015-2016 роки;

поінформувати до 30 вересня 2016 року облдержадміністрацію про хід виконання даного розпорядження.

6. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації (Григор’єва О.М.) висвітлювати у засобах масової інформації та на офіційному веб-сайті облдержадміністрації хід проведення даного заходу.

7. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва, управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації, філії Національної телерадіокомпанії України «Житомирська регіональна дирекція» (Головецький В.М.) (за згодою) опрацювати питання підготовки відеоматеріалів про кращих підприємців року для трансляції на обласному телебаченні до Дня підприємця.

 

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г.В.

  

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку