Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 258/63 від 05.08.2016

19 Серпня 2016 • 12:49

Кіл-сть переглядів: 718

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА

ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

ЖИТОМИРСЬКА

ОБЛАСНА РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради

 

 

05.08.2016

 

№ 258/63

Про утворення обласної комісії з використання коштів обласного бюджету на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткове відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам

 

 

 

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку використання коштів з обласного бюджету для часткового відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції сільськогосподарським підприємствам та часткового відшкодування вартості закупівлі органічного насіннєвого матеріалу, затвердженого рішенням обласної ради від 21 липня 2016 року № 349, та з метою організації роботи, пов’язаної з проведенням прийому заявок та документів від сільськогосподарських підприємств та визначення суми компенсації для кожного суб’єкта господарювання на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції сільськогосподарським підприємствам та часткове відшкодування вартості закупівлі органічного насіннєвого матеріалу:

1. Утворити обласну комісію з використання коштів обласного бюджету на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції та часткове відшкодування вартості органічного насіннєвого матеріалу сільськогосподарським підприємствам, та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Комісії здійснювати свою роботу відповідно до Порядку використання коштів, передбачених в обласному бюджеті на часткове відшкодування вартості витрат на сертифікацію відповідності виробництва органічної продукції сільськогосподарським підприємствам та часткове відшкодування вартості закупівлі органічного насіннєвого матеріалу, затвердженого рішенням обласної ради від 21 липня 2016 року № 349.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Гундича І.П та першого заступника голови обласної ради Ширму В.В.

 

 

Виконуючий обов’язки

голови адміністрації

 

Перший заступник

голови обласної ради

     
І.П. Гундич   В.В. Ширма

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку