Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 264/67 від 18.08.2016

25 Серпня 2016 • 06:58

Кіл-сть переглядів: 718

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА

ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

ЖИТОМИРСЬКА

ОБЛАСНА РАДА

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації та голови обласної ради

 

 

18.08.2016

 

№ 264/67

Про розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2017 рік

 

 

 

Відповідно до пункту 1 статті 17 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 11 Закону України «Про державне прогнозування та розроблення програм економічного і соціального розвитку України», з метою своєчасного та якісного розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2017 рік:

 

1. Утворити робочу групу з розроблення проекту програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2017 рік (далі – робоча група) та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Надати право керівникам робочої групи залучати до розроблення проекту програми фахівців підприємств, організацій і установ за їх згодою.

3. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації у тижневий термін розробити рекомендації і перелік форм основних показників з підготовки розділів проекту програми та довести їх до виконавців.

4. Рекомендувати головному управлінню статистики у Житомирській області забезпечити надання необхідної статистичної інформації на запити розробників проекту програми.

5. Структурним підрозділам облдержадміністрації, райдержадміністраціям, рекомендувати територіальним органам міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, міськвиконкомам на основі прогнозних показників економічного і соціального розвитку області, районів і міст на 2017 рік підготувати відповідні пропозиції до розділів проекту програми підпорядкованих галузей, сфер діяльності, районів і міст та подати їх
департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації до 15 вересня 2016 року.

6. Департаменту економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації:
1). Опрацювати подані матеріали та на їх основі розробити проект програми економічного і соціального розвитку Житомирської області на 2017 рік.
2). Забезпечити обговорення проекту програми на засіданні робочої групи, з громадськими організаціями та науковими установами області.

7. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника голови облдержадміністрації Дмитренка Г.В. та першого заступника голови обласної ради Ширму В.В.

 

 

Голова обласної
державної адміністрації

 

Голова обласної ради

     
С.О. Машковський   А.В. Лабунська

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку