Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 267 від 18.08.2016

25 Серпня 2016 • 09:10

Кіл-сть переглядів: 202

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

18.08.2016

 

№ 267

Про утворення обласної комісії з надання і використання бюджетних коштів, що спрямовуються для надання пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам

 

 

 

Відповідно до ст.ст. 6, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», Порядку формування і використання коштів обласного бюджету, що спрямовуються для надання пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, затвердженого рішенням обласної ради від 21 липня 2016 року № 349, з метою підтримки та подальшого розвитку індивідуального сільського будівництва, організації роботи, пов’язаної з проведенням розгляду заяв, документів від індивідуальних сільських забудовників, погодження розподілу коштів для надання довгострокових пільгових кредитів, контролю за правомірністю та ефективністю їх використання:

1. Утворити обласну комісію з надання і використання бюджетних коштів, що спрямовуються для надання пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Комісії здійснювати свою роботу відповідно до Порядку формування і використання коштів обласного бюджету, що спрямовуються для надання пільгових кредитів індивідуальним сільським забудовникам, затвердженого рішенням обласної ради від 21 липня 2016 року № 349 (в частині повноважень координаційної робочої групи).

3. Визнати таким, що втратило чинність, розпорядження голови обласної державної адміністрації від 01.07.2014 №173 “Про утворення координаційної робочої групи щодо підтримки індивідуального житлового будівництва на селі за програмою “Власний дім” (зі змінами).

 

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Гундича І.П.

 

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку