Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Додаток до розпорядження голови облдержадміністрації 30.08.3016 № 279

08 Вересня 2016 • 13:56

Кіл-сть переглядів: 80

ПОРЯДОК
використання коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування заходів Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки

 

1. Цей Порядок визначає механізм використання коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування заходів Програми стимулювання населення, ОСББ, ЖБК Житомирщини щодо ефективного використання енергетичних ресурсів та енергозбереження на 2015-2018 роки (далі –Програма), затвердженої рішенням обласної ради від 10.09.2015 № 1576 (зі змінами), і застосовується протягом усього періоду дії Програми.

 

2. Головним розпорядником бюджетних коштів та відповідальним виконавцем Програми є департамент економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.

 

3. Кошти обласного бюджету спрямовуються на відшкодування частини кредитів, отриманих фізичними особами, ОСББ та ЖБК для реалізації заходів з енергозбереження та енергоефективної модернізації житлових будинків, згідно з договорами про співробітництво, укладеними департаментом економічного розвитку, торгівлі та міжнародного співробітництва облдержадміністрації та визначеними у Програмі уповноваженими банками (кредитно-фінансовими установами).

 

4. Використання коштів на цілі, не передбачені Програмою, не допускається.

 

5. Використання коштів обласного бюджету здійснюється у межах видатків, затверджених на реалізацію заходів Програми.

 

6. Відображення у первинному та бухгалтерському обліку інформації про отримані (створені) оборотні та необоротні активи, а також відкриття рахунка, реєстрація, облік бюджетних зобов’язань в органах Державної казначейської служби та проведення операцій, пов’язаних з використанням бюджетних коштів, здійснюються в установленому законодавством порядку.

 

7. Складення та подання фінансової і бюджетної звітності про використання бюджетних коштів, а також контроль за їх цільовим та ефективним витрачанням здійснюються в установленому законодавством порядку.

 

   

Заступник голови
державної адміністрації

І.П. Гундич 
Версія для друку