Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

ЗАТВЕРДЖЕНО Розпорядження голови облдержадміністрації 08.09.2016 № 297

21 Жовтня 2016 • 12:04

Кіл-сть переглядів: 102

ПОРЯДОК
використання коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування заходів обласної Програми сприяння культурно-мистецькому розвитку області на 2015-2020 роки

 

1. Цей порядок визначає механізм використання коштів обласного бюджету, передбачених для фінансування заходів обласної Програми сприяння культурно-мистецькому розвитку області на 2015-2020 роки (далі – Програма), затвердженої рішенням обласної ради від 19.03.2015 № 1467, і застосовується протягом усього періоду дії Програми.

2. Головним розпорядником бюджетних коштів є управління культури Житомирської обласної державної адміністрації.

3. Кошти обласного бюджету спрямовуються на реалізацію заходів Програми, а саме: технічне забезпечення фестивалів екранних мистецтв; організацію тематичних кінопоказів до визначних дат та державних свят; створення електронного реєстру фільмофонду; переведення кращих творів фільмофонду на цифрові носії інформації, обстеження технічного стану кіноапаратури та її ремонт; проведення проблемно-цільових навчань суб’єктів кінопоказу та телебачення; навчальні семінари, семінари-тренінги, організацію і проведення засідань за круглим столом, зустрічей працівників галузі з фахівцями, представниками науки, культури та мистецтва; організацію лекцій, громадських читань, благодійних концертів з метою сприяння у розвитку волонтерського руху працівниками культурно-мистецьких закладів; проведення конкурсів, виставок, організацію туристично-краєзнавчої роботи; виготовлення методичних рекомендацій, буклетів, брошур, каталогів та іншої друкованої продукції інформаційного характеру з питань діяльності культурно-мистецьких закладів; розміщення реклами на білбордах, сіті-лайтах, плакатах, створення відеороликів до знаменних дат; моніторинг фахового і кваліфікаційного рівня усіх напрямів діяльності закладів культури області.

4. Одержувачем коштів згідно з Програмою є комунальна установа «Обласний культурно-мистецький центр» Житомирської обласної ради.

5. Використання коштів обласного бюджету здійснюється комунальною установою «Обласний культурно-мистецький центр» Житомирської обласної ради у межах видатків, затверджених на реалізацію заходів Програми.

6. Операції з бюджетними коштами проводяться відповідно до Порядку казначейського обслуговування місцевих бюджетів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 23.08.2012 № 938, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 12.09.2012 за №1569/21881.

7. Складання та подання фінансової, бюджетної та іншої звітності про використання бюджетних коштів здійснюється в установленому законодавством порядку.

8. Контроль за цільовим та ефективним використанням коштів обласного бюджету, що спрямовуються на реалізацію заходів Програми, покладається на управління культури Житомирської обласної державної адміністрації.

  

 

Начальник управління культури
облдержадміністрації

Ю.Г. Градовський
Версія для друку