Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 30 від 10.02.2016

11 Лютого 2016 • 15:18

Кіл-сть переглядів: 115

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

10.02.2016

 

№ 30

Про внесення змін та доповнень до Положення про Центр по організації, координації та фінансуванню оздоровлення потерпілого внаслідок Чорнобильської аварії населення області

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 39, 41 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», пункту 6 статті 22 Бюджетного кодексу України, Порядку організації оздоровлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.03.2013 № 261, наказу Міністерства фінансів України від 24.12.2012 № 1407 «Про затвердження Порядку казначейського обслуговування державного бюджету за витратами» та з метою упорядкування мережі розпорядників бюджетних коштів нижчого рівня та забезпечення належної організації оздоровлення населення області, яке постраждало внаслідок Чорнобильської катастрофи, внести зміни та доповнення до Положення про Центр по організації, координації та фінансуванню оздоровлення потерпілого внаслідок Чорнобильської аварії населення області, затвердженого розпорядженням голови обласної державної адміністрації від 23 лютого 2004 року № 41 (із змінами та доповненнями):

1. Викласти абзац перший розділу ІІ Мета і Завдання Центру Положення у новій редакції:
«Забезпечує реалізацію державної політики у сфері санаторно-курортного лікування та відпочинку громадян області, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, відповідно до вимог чинного законодавства.».

2. Доповнити розділ ІІ Положення пунктами 7-11:
«7. Розпорядження бюджетними коштами, які виділяються на організацію санаторно-курортного лікування постраждалого внаслідок Чорнобильської аварії населення області.
8. Роботу щодо проведення, відповідно до Закону України «Про здійснення державних закупівель», конкурсних торгів із закупівлі послуг санаторно-
2
курортного лікування та відпочинку постраждалого внаслідок Чорнобильської катастрофи населення, яке проживає на території області.
9. Використання путівок на санаторно-курортне лікування відповідно до графіків заїздів осіб, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, у тому числі дітей, дотримуючись кількості, термінів заїздів та профілів лікування.
10. Направлення громадян, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи, до санаторно-курортних закладів згідно з графіками заїздів, доведеними санаторно-оздоровчими закладами, дотримуючись кількості виділених путівок, термінів заїздів та профілів лікування.
11. Цільове використання коштів державного бюджету, призначених для оплати послуг закладів, підприємств, установ та організацій на санаторно-курортне лікування постраждалих громадян».

3. Абзац четвертий розділу ІІІ Структура та штатна чисельність Центру викласти в новій редакції:
До штату постійних працівників Центру входять спеціалісти, які виконують функції організації оздоровлення в цілому по області. Чисельність постійних працівників Центру складає 5 чоловік.

 

 

Голова адміністрації

С.О. Машковський

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку