Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 317 від 27.09.2016

17 Жовтня 2016 • 14:44

Кіл-сть переглядів: 125

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

27.09.2016

 

№ 317

Про встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною

 

 

 

Відповідно до положень ст.ст. 6, 39, 41 Закону України „Про місцеві державні адміністрації” та ст.ст. 1, 2 Закону України „Про пенсії за особливі заслуги перед Україною”, протоколу засідання робочої групи з питань встановлення пенсій за особливі заслуги перед Україною при облдержадміністрації від 15.09.2016 № 9:

 

1. Установити Антоневській Валентині Петрівні з 15 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила восьмеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. 

 

2. Установити Верховцеву Дмитру Вікторовичу з 27 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 36% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку. 

 

3. Установити Вигівському Сергію Миколайовичу з 22 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За заслуги” ІІІ ступеня. 

 

4. Установити Вінійчук Ганні Михайлівні з 19 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. 

 

5. Установити Гапон Ніні Степанівні з 26 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за заслуги померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом „За службу Батьківщині у Збройних Силах СРСР” ІІІ ступеня. 

 

6. Установити Гриценко Марії Францівні з 25 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. 

 

7. Установити Грицику Володимиру Петровичу з 27 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 34% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому під час бойових дій орденом Червоної Зірки. 

 

8. Установити Давидюку Андрію Анатолійовичу, Давидюк Ірині Анатоліївні, Давидюку Івану Анатолійовичу та Давидюк Марині Анатоліївні з 08 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне страхування”.

 

9. Установити Джунь Аллі Сергіївні з 17 червня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якій присвоєно почесне звання „Заслужений лікар України”. 

 

10. Установити Жуковському Федору Федоровичу та Жуковському Петру Федоровичу з 22 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 90% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу матір, яка народила п’ятеро дітей та виховала їх до шестирічного віку. Виділення частки пенсії, що належить кожному члену сім’ї, здійснюється відповідно до Закону України „Про загальнообов’язкове державне страхування”.

 

11. Установити Журбенку Павлу Юрійовичу з 29 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений лікар України”. 

 

12. Установити Зажицькому Броніславу Дем’яновичу з 02 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлу дружину, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. 

 

13. Установити Зубейку Сергію Володимировичу з 08 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня. 

 

14. Установити Кириєнко Софії Лукашівні з 08 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого Грамотою Президії Верховної Ради Української РСР. 

 

15. Установити Ковальчук Валентині Григорівні з 25 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 40% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила шестеро дітей та виховала їх до шестирічного віку і якій присвоєно почесне звання „Мати-героїня”. 

 

16. Установити Кондратюку Юрію Павловичу з 23 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 25% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, якому присвоєно почесне звання „Заслужений працівник культури України”. 

 

17. Установити Коробовій Ніні Опанасівні з 28 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки, орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

18. Установити Косовій Риммі Павлівні з 01 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій орденом Червоної Зірки, у мирний час – орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня. 

 

19. Установити Лунько Галині Борисівні з 26 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за віком у розмірі 37% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, матері, яка народила семеро дітей та виховала їх до шестирічного віку. 

 

20. Установити Мирончук Ганні Іванівні з 03 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 32% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом Червоної Зірки, орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України „Орден Богдана Хмельницького” ІІІ ступеня.

 

21. Установити Огійчук Олені Дмитрівні з 04 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 20% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого орденом „Знак Пошани”. 

 

22. Установити Пінчуку Віктору Івановичу з 22 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня. 

 

23. Установити Сичевській Любові Михайлівні з 25 серпня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною у разі втрати годувальника у розмірі 70% від надбавки, яка була б встановлена годувальнику – 35% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, за померлого чоловіка, нагородженого під час бойових дій медаллю „За відвагу”, у мирний час – орденом Вітчизняної війни ІІ ступеня та відзнакою Президента України – орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

24. Установити Татарчуку Адаму Павловичу з 21 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною за вислугу років у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня. 

 

25. Установити Шеремету Анатолію Йосиповичу з 26 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

26. Установити Ясінському Миколі Івановичу з 21 липня 2016 р. пенсію за особливі заслуги перед Україною по інвалідності у розмірі 23% від прожиткового мінімуму, визначеного для осіб, які втратили працездатність, нагородженому орденом „За мужність” ІІІ ступеня.

 

 

 

Т.в.о. голови адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку