Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 354 від 26.10.2016

08 Листопада 2016 • 11:56

Кіл-сть переглядів: 266

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

26.10.2016

 

№ 354

Про надання земельних ділянок, поновлення договорів оренди землі, продаж земельних ділянок, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою та проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, погодження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки та встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту 

 

 

 

Розглянувши проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок, технічну документацію із землеустрою, матеріали щодо поновлення договорів оренди землі, продажу земельних ділянок, надання дозволів на розроблення проектів землеустрою, технічної документації із землеустрою та проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок, керуючись статтями 17, 79-1, 122, 123, 124, 128, 134, 186, 186-1 Земельного кодексу України, відповідно до законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про землеустрій», «Про оцінку землі», «Про оренду землі», відповідно до постанов Кабінету Міністрів України від 22.04.2009 № 381 «Про затвердження Порядку здійснення розрахунків з розстроченням платежу за придбання земельної ділянки державної та комунальної власності», від 17.10.2012 № 1051 «Про затвердження Порядку ведення Державного земельного кадастру», протоколу комісії по розгляду звернень підприємств, організацій, установ і громадян щодо надання в користування земельних ділянок та водних об’єктів від 12.10.2016 № 5:

 

1. Затвердити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок державної власності та умови надання, надати в оренду підприємствам земельні ділянки за переліком згідно з додатком 1.

2. Затвердити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок державної власності в натурі на місцевості без зміни їх цільового призначення, надати в оренду підприємствам, фізичним особам – підприємцям та громадянам земельні ділянки згідно з додатком 2.

3. Поновити договори оренди землі підприємствам згідно з додатком 3.

4. Продати підприємствам та фізичним особам – підприємцям земельні ділянки несільськогосподарського призначення за переліком згідно з додатком 4.

5. Головам районних державних адміністрацій, за місцем розташування земельних ділянок, укласти та поновити в інтересах держави в особі облдержадміністрації договори оренди землі і договори купівлі продажу земельних ділянок з підприємствами, фізичними особами – підприємцями та громадянами, яким надаються в оренду земельні ділянки.

6. Доручити головам райдержадміністрацій представляти інтереси держави в органах державної реєстрації речових прав при органах державної влади та місцевого самоврядування з питань державної реєстрації прав на нерухоме майно та інших речових прав у межах, визначених цим розпорядженням.

7. Надати дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок підприємствам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 5.

8. Підприємствам та фізичним особам-підприємцям, яким надано дозвіл на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок, замовити проекти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

9. Надати дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) підприємствам за переліком згідно з додатком 6.

10. Підприємствам, яким надано дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості), замовити технічну документацію в юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

11. Надати дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок несільськогосподарського призначення підприємствам та фізичним особам-підприємцям за переліком згідно з додатком 7.

12. Районним державним адміністраціям, за місцем розташування земельних ділянок, укласти з підприємствами та фізичними особами – підприємцями договори про оплату авансового внеску в рахунок оплати ціни земельної ділянки і замовити проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок у юридичних осіб або фізичних осіб – підприємців, які у відповідності з вимогами законодавства є розробниками документації із землеустрою.

13. Погодити технічну документацію із землеустрою щодо поділу земельної ділянки, що перебуває в оренді приватного підприємства «Сімвуд-1» для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості в межах Жадьківської сільської ради Черняхівського району площею 4,2000 га (кадастровий номер 1825683600:03:000:0277) на земельні ділянки площею 1,0000 га (кадастровий номер 1825683600:03:000:0279) та площею 3,2000 га (кадастровий номер 1825683600:03:000:0278).

14. Погодити технічну документацію із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту товариству з додатковою відповідальністю «Житомирський дослідно-експериментальний завод нестандартного устаткування» для проїзду на транспортному засобі по наявному шляху площею 0,7820 га за рахунок земель, що перебувають у постійному користуванні ДП «Житомирське лісове господарство» в межах Кам’янської сільської ради Житомирського району.

 

 

Т.в.о. голови адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку