Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 359 від 28.10.2016

09 Листопада 2016 • 14:43

Кіл-сть переглядів: 342

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

28.10.2016

 

№ 359

Про утворення регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку

 

 

 

З метою забезпечення реалізації інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку в Житомирській області за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, на виконання постанови Кабінету Міністрів України від 18 березня 2015 року №196 «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку» та наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 17 квітня 2015 року №74 «Про затвердження примірного Положення про регіональну комісію з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку», зі змінами внесеними наказом Мінрегіону від 30.03.2016 №77 та відповідно до п.9 ч.1 ст. 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації»:

1. Утворити регіональну комісію з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, та затвердити її склад згідно з додатком.

2. Комісії у своїй діяльності керуватися Примірним положенням про регіональну комісію з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку, затвердженим наказом Мінрегіону від 17 квітня 2015 року №74.

3. Визнати такими, що втратили чинність, розпорядження голови облдержадміністрації від 13 травня 2015 року №146 «Про утворення регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку та затвердження Положення про неї», від 19.01.2016 №7 «Про затвердження нового складу регіональної комісії з оцінки та проведення попереднього конкурсного відбору інвестиційних програм та проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку