Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 383 від 11.11.2016

18 Листопада 2016 • 10:10

Кіл-сть переглядів: 204

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

11.11.2016

 

№ 383

Про відзначення Міжнародного дня інвалідів

 

 

 

Відповідно до Законів України «Про місцеві державні адміністрації», «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», розпорядження Президента України від 28.11.1992 № 185/92-рп «Про відзначення Міжнародного дня інвалідів в Україні», з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, громадських та інших організацій до проблем інвалідів, надання інвалідам рівних з усіма громадянами можливостей для участі у політичній, в економічній і соціальній сферах життя:

1. Затвердити заходи щодо посилення соціального захисту громадян з обмеженими фізичними можливостями, що додаються.

2. Райдержадміністраціям, департаменту праці та соціального захисту населення облдержадміністрації, управлінням облдержадміністрації: охорони здоров’я, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, рекомендувати міськвиконкомам, обласному відділенню Фонду соціального захисту інвалідів, обласному центру зайнятості, Житомирському державному експериментальному протезно-ортопедичному підприємству забезпечити виконання затверджених заходів у визначені терміни.

3. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації забезпечувати висвітлення заходів щодо проведення в області Міжнародного дня інвалідів.

4. Райдержадміністраціям, управлінням облдержадміністрації: охорони здоров’я, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю, рекомендувати міськвиконкомам, обласному відділенню Фонду соціального захисту інвалідів, обласному центру зайнятості, Житомирському державному експериментальному протезно-ортопедичному підприємству про хід виконання розпорядження проінформувати департамент праці та соціального захисту населення облдержадміністрації до 19 грудня 2016 року для подальшого узагальнення та інформування 29 грудня 2016 року облдержадміністрації.

5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на заступника голови облдержадміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку