Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 421 від 12.12.2016

20 Грудня 2016 • 07:31

Кіл-сть переглядів: 148

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

12.12.2016

 

№ 421

Про затвердження плану комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2017 рік

 

 

 

З метою організації та проведення в області навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, керуючись статтями 6, 39 Закону України “Про місцеві державні адміністрації”, відповідно до статті 91 Кодексу цивільного захисту України, Положення про єдину державну систему цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 9 січня 2014 року № 11, Порядку проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2013 року № 819, Типового положення про територіальні курси, навчально-методичні центри цивільного захисту та безпеки життєдіяльності, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 29 травня 2014 року № 523, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 13 червня 2014 року за № 624/25401, Положення про організацію навчального процесу з функціонального навчання, затвердженого наказом Міністерства внутрішніх справ України від 21 жовтня 2014 року № 1112, який зареєстровано в Міністерстві юстиції України 05 листопада 2014 року за № 1398/26175:

1. Затвердити план комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2017 рік (далі − План комплектування), що додається.

 

2. Управлінню цивільного захисту населення обласної державної адміністрації забезпечити координацію роботи та дієвий контроль щодо виконання Плану комплектування.

 

3. Керівникам місцевих ланок обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту − головам районних державних адміністрацій, міським головам міст обласного значення:
1) Забезпечити виконання Плану комплектування в повному обсязі.
2) Здійснювати постійний контроль за своєчасним направленням на навчання визначених планом комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області категорій слухачів керівного складу та фахівців у сфері цивільного захисту.
3) Щокварталу, не пізніше ніж до 5 числа місяця, що настає за звітним періодом, надавати управлінню цивільного захисту населення обласної державної адміністрації інформацію про виконання Плану комплектування.
4) Надати до 05 липня 2017 року до навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області заявки на функціональне навчання у 2018 році за встановленою формою (додається).

 

4. Навчально-методичному центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Житомирської області в межах компетенції забезпечити проведення функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, відповідно до Плану комплектування

 

5. Управлінню цивільного захисту населення обласної державної адміністрації інформувати обласну державну адміністрацію про виконання розпорядження до 05 грудня 2017 року.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації згідно з розподілом обов’язків.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку