Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Розпорядження № 457 від 30.12.2016

05 Січня 2017 • 07:54

Кіл-сть переглядів: 177

УКРАЇНА

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

голови обласної державної адміністрації

 

30.12.2016

 

№ 457

Про проведення консультацій

з громадськістю у 2017 році

 

 

 

Відповідно до статей 6, 13, 39 Закону України «Про місцеві державні адміністрації», постанови Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996 «Про забезпечення участі громадськості у формуванні та реалізації державної політики», з метою підвищення якості підготовки та прийняття рішень з важливих питань соціально-економічного розвитку Житомирської області з урахуванням громадської думки:

 

1. Затвердити орієнтовний план проведення Житомирською обласною державною адміністрацією консультацій з громадськістю у 2017 році (далі – орієнтовний план), що додається.

 

2. Структурним підрозділам обласної державної адміністрації забезпечити виконання орієнтовного плану відповідно до вимог Порядку проведення консультацій з громадськістю з питань формування та реалізації державної політики, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 3 листопада 2010 р. № 996, та інформувати управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації до 25.12.2017 про його виконання.

 

3. Рекомендувати громадській раді при обласній державній адміністрації розглянути питання, передбачені орієнтовним планом.

 

4. Управлінню інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю обласної державної адміністрації:

 

1) оприлюднити орієнтовний план на офіційному веб-сайті  обласної державної адміністрації та забезпечити координацію його виконання структурними підрозділами обласної державної адміністрації;

 

2) забезпечити взаємодію з громадською радою при обласній державній адміністрації, засобами масової інформації під час проведення консультацій з громадськістю;

 

3) інформувати голову обласної державної адміністрації про виконання цього розпорядження до 15.01.2018.

 

5. Районним державним адміністраціям, рекомендувати виконавчим комітетам міських рад урахувати орієнтовний план у роботі та забезпечити участь підпорядкованих працівників у заходах щодо проведення обласною державною адміністрацією консультацій з громадськістю у 2017 році.

 

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника голови обласної державної адміністрації Лагуту Я.М.

 

 

Голова адміністрації

І.П. Гундич

 

 

Завантажити розпорядження

Версія для друку