Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

До уваги жителів Житомирщини! Оголошено збір коштів постраждалим від пожеж в Овруцькому районі. РЕКВІЗИТИ

22 Квітня 2020 • 15:23

Кіл-сть переглядів: 973

Житомирська обласна організація Товариства Червоного Хреста України під патронатом Житомирської облдержадміністрації відкрила рахунок для надання допомоги постраждалим жителям в Овруцькому районі від масштабних лісових пожеж. Кошти підуть на надання грошової адресної допомоги.

 

Про це повідомив перший заступник голови Житомирської ОДА, керівник оперативного штабу з протидії лісовим пожежам Володимир Федоренко.

 

Реквізити для перерахунку благодійних коштів такі:

 

Житомирська обласна організація

Товариства Червоного Хреста України

р/рах. UA863808050000000026000682727

код ЄДРПОУ 02940173

МФО 380805

АТ «Райффайзен Банк АВАЛЬ»

 

Нагадаємо, що Володимир Федоренко повідомив про відкриття рахунку для благодійної допомоги під час зустрічі з жителями постраждалих від пожежі сіл Овруцького району, яких він відвідав разом із народними депутатами Арсенієм Пушкаренком, Артемом Кунаєвим та Єгором Фірсовим 20 квітня.

 

Керівник оперативного штабу з протидії лісовим пожежам зазначив, що Товариство Червоного Хреста України оперативно долучилося до надання допомоги жителям постраждалих від пожежі сіл Овруцького району та пожежникам.

 

18 квітня Генеральний директор НК Товариства Червоного Хреста України Лілія Білоус спільно з керівником загонів швидкого реагування ТЧХ України Тарасом Логіновим, головою Житомирської обласної організації ТЧХ України Олександром Богданом та спеціалістами обласної організації ТЧХ відвідали населені пункти Овруцького району Житомирської області – села Острови, Можари, Каменевка, Личмани. Зустрілися з пожежниками в м. Овручі та в місцях-селах тушіння вогневих осередків. Обговорили потреби постраждалих жителів із головою Овруцької РДА Ярославом Чепурко, міським головою м. Овруча Іваном Корудом та представниками місцевого відділу ДСНС.

 

У день візиту до Овруцького району Товариством Червоного Хреста України надано таку допомогу: 40 ковдр, 40 гігієнічних наборів, 1000 засобів індивідуального захисту (маски) для жителів та пожежників; каремати, респіратори, мінеральна вода для пожежників та жителів.

 

Робота по наданню ТЧХ України допомоги згідно поданих постраждалими від пожеж потреб триває.

 

Версія для друку