Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Віталій Бунечко провів брифінг щодо стану захворюваності на коронавірус у Житомирській області. ВІДЕО

22 Квітня 2020 • 11:57

Кіл-сть переглядів: 311

Станом на 10.30 на Житомирщині зареєстровано 287 лабораторно підтверджених випадків гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2. За минулу добу було підтверджено коронавірусну інфекцію ще у 17 жителів області, з яких 11 у м. Житомирі.

 

Про це йшлося сьогодні, 22 квітня, на брифінгу голови ОДА Віталія Бунечка за участю начальника управління охорони здоров’я ОДА Миколи Суслика.

 

Голова ОДА подякував жителям області за дотримання карантинних норм на Великодні свята та закликав усіх й надалі залишатися вдома, аби попередити подальше поширення коронавірусної інфекції.

 

Начальник управління охорони здоров’я ОДА Микола Суслик додав, що всього в закладах охорони здоров’я області знаходяться 98 пацієнтів, з яких 7 – середньої важкості та 4 – важкі на кисневій підтримці без підключення до апарату ШВЛ. Також він повідомив, що діагноз COVID-19 підтверджено у 16 дітей області, стан яких задовільний. 

 

Нагадуємо, що керівництво Житомирської ОДА щодня у форматі онлайн-брифінгу повідомляє про епідемічну ситуацію на Житомирщині щодо коронавірусної інфекції. Кожен може дивитися трансляцію брифінгу в режимі реального часу на сторінці Житомирська ОДА у Фейсбуці.

 

Представники ЗМІ можуть надсилати запитання кожного дня до 10:00 у Viber-групу або за номером телефону: (067) 399-23-84. Керівництво області надасть відповіді під час щоденного онлайн-брифінгу.

 

 

Версія для друку