Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

З 12 березня на Житомирщині всі заклади освіти на карантині

11 Березня 2020 • 22:13

Кіл-сть переглядів: 3 187

У Житомирській області у закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та КЗ “Житомирський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти” Житомирської обласної ради з 12 березня по 3 квітня 2020 року призупиняється освітній процес.

 

Голова ОДА Віталій Бунечко сьогодні, 11 березня, підписав розпорядження № 183 “Про призупинення освітнього процесу в закладах дошкільної, загальної середньої освіти усіх типів та форм власності, позашкільної, професійної (професійно-технічної), фахової передвищої освіти та обласному інституті післядипломної педагогічної освіти”.

 

Відповідно до розпорядження призупиняється на три тижні освітній процес у всіх закладах освіти на території області. Також забороняється проведення масових заходів у закладах освіти та в приміщеннях гуртожитків.

 

Голова ОДА своїм розпорядженням покладає ряд завдань на структурні підрозділи облдержадміністрації. Так, управління освіти і науки ОДА має здійснити заходи щодо організації навчання з учнями (студентами) з використанням можливостей інтернет-ресурсів та шляхом дистанційного навчання. Управління охорони здоров’я ОДА та Головне управління Держпродспоживслужби в Житомирській області має проводити інформаційно-просвітницьку роботу щодо запобігання поширенню захворювання на коронавірусну інфекцію (COVID -19).

 

«Сьогодні Уряд вирішив діяти на випередження, аби мінімізувати проникнення і розповсюдження коронавірусу в країні. Маємо провести комплекс превентивних заходів із метою попередження розповсюдження коронавірусної інфекції», – наголошує Віталій Бунечко.

 

Нагадаємо, що раніше в області обмежили проведення масових заходів.

 

Сьогодні Уряд прийняв низку рішені, що мають убезпечити українців від коронавірусу.

 

Версія для друку