Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів засідання оперативного штабу

27 Січня 2015 • 13:08

Кіл-сть переглядів: 1 033

27 січня голова облдержадміністрації Сергій Машковський провів чергове засідання оперативного штабу щодо вжиття заходів із запобігання терористичним проявам та виникненню інших надзвичайних ситуацій на території Житомирської області.

 

Серед основних питань, що розглядалися – проведення інвентаризації захисних споруд на території області, їх упорядкування, а також стан мобілізаційної роботи.

 

Голова облдержадміністрації Сергій Машковський за результатами робочої наради дав доручення відповідним підрозділам підготувати оперативну інформацію щодо пооб’єктної та поадресної готовності захисних споруд (бомбосховищ та протирадіаційних укриттів) та необхідність проведення додаткових заходів для їх підготовки.

 

«Прошу поставитися до питання підготовки захисних споруд відповідально. Особисто й без попередження планую виїхати і перевірити будь-який об’єкт», – попередив керівник області.

 

Щодо забезпечення мобілізаційної підготовки області та з метою уникнення масової роздачі довідок про непридатність окремим категоріям населення, на що голова облдержадміністрації звертав увагу керівників районів, після проведення районного медичного обстеження всі визнані непридатними для служби особи пройдуть остаточне обстеження на обласній медичній комісії.

 

Нагадаємо, голова облдержадміністрації Сергій Машковський звернувся до громадськості із проханням повідомляти про факти уникнення служби, що особливо стосується представників «місцевої еліти». «Дайте можливість захищати Батьківщину й представникам місцевої еліти», – звернувся до керівників районів під час розширеної наради стосовно підвищення безпеки на Житомирщині керівник області.

 

Оперативний штаб

 

Оперативний штаб

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку