Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Міністр Олексій Павленко візьме участь в акції «Ланцюг єдності»

27 Січня 2015 • 13:27

Кіл-сть переглядів: 544

22 січня Житомирщину з робочим візитом відвідає Міністр аграрної політики та продовольства України Олексій Павленко. У програмі візиту зустріч з головою облдержадміністрації Сергієм Машковським, а також з професорсько-викладацьким колективом та студентською молоддю Житомирського національного агроекологічного університету.

 

З 13.00 до 13.50 Олексій Павленко братиме участь в акції «Ланцюг єдності» і разом із житомирянами пройде від стели героям Небесної сотні біля Свято-Михайлівського Кафедрального собору по вул. Михайлівській до стели героям Небесної сотні на майдані ім. С.П. Корольова.

 

Цього ж дня Міністр у ході робочої поїздки відвідає с. Броники Новоград-Волинського району, де зустрінеться з керівництвом району. Після цього Олексій Павленко завітає до ТОВ «Бетек» (с.Барвинівка Новоград-Волинського району) і ознайомиться з його роботою по вирощуванню багаторічних ягідних насаджень та огляне господарство. Також запланована зустріч із керівниками фермерських господарств. 

 

У місті Баранівка Міністр аграрної політики та продовольства України ознайомиться з роботою молокопереробного підприємства ТОВ «Органік Мілк». Робоча поїздка Олексія Павленка Житомирщиною завершиться записом на обласному телебаченні у Житомирі.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку