Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

поховали військовослужбовця

27 Січня 2015 • 13:48

Кіл-сть переглядів: 653

27 січня у м. Новограді-Волинському, в Будинку офіцерів, попрощалися із заступником командира 10-го окремого мотопіхотного батальйону, підполковником Василем Васильовичем Карпенком.

 

Василь Карпенко родом із м. Олевська Житомирської області, проте саме у Новограді-Волинському він присвятив своє життя військовій справі. Довгий час був командиром окремого батальйону радіаційного, хімічного та біологічного захисту. Після оголошення першої хвилі мобілізації та формування 10-го батальйону територіальної оборони Житомирської області (зараз – 10-й окремий мотопіхотний батальйон) добровольцем прийшов підтримати земляків у боротьбі проти агресора. Завдяки своєму великому життєвому та військовому досвіду проводив бойову підготовку новобранців, багато чого зробив для інформування батальйону.

 

Виконував свій військовий обов’язок в Херсонській області, на Арабатській стрілці, в с. Чонгар. Героїчно загинув 17 січня у бою під Докучаєвськом (Донецька область).

 

Поховали героя на міському кладовищі по вулиці Чехова, в секторі для почесних поховань «Алея слави». У нього залишилася дружина та дві дорослі доньки.

 

Житомирська обласна держадміністрація висловлює співчуття родині військового.

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку