Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Жителів та гостей Житомира запрошують вийти на «Живий ланцюг єдності»

27 Січня 2015 • 13:54

Кіл-сть переглядів: 589

У День Соборності України, 22 січня, в обласному центрі відбудеться «Живий ланцюг єдності». Запрошуємо представників громадськості, громадські організації і політичні партії долучитися до спільного проведення заходу та продемонструвати єдність України.

 

О 12.00 всі бажаючі можуть прийти на службу Божу та помолитися за Україну в Свято-Михайлівському кафедральному соборі. Після служби біля храму відбудеться покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні.

 

О 13.00 запрошуємо житомирян та гостей міста на акцію «Живий ланцюг єдності» до Дня Соборності України. Ланцюг єднатиме дві дошки Героїв Небесної Сотні – від Свято-Михайлівського кафедрального собору через вулицю Михайлівську до майдану ім. С. П. Корольова.

13.20 – спільне виконання гімну України та урочиста хода до майдану ім. С.П. Корольова.

13.30 – покладання квітів до стели Героям Небесної Сотні на майдані ім. С.П. Корольова.

13.40 – спільне фото учасників заходу.

13.45 – літературно-музична композиція, присвячена Дню Соборності України. Після її завершення бажаючі зможуть виступити, сфотографуватися та поспілкуватися з представниками влади.

 

Крім того, з 9.00 в обласному центрі пройде покладання квітів до меморіальних дошок Олегу Ольжичу та Михайлу Грушевському, меморіального погруддя В’ячеслава Чорновола та пам’ятників Івану Франку і Тарасу Шевченку. 

 

Закликаємо учасників акції прийти із національними прапорами, як і 25 років тому, коли живий ланцюг, що проходив через Житомир, з’єднав Львів та Київ. Просимо обійтися без використання символіки політичних партій та громадських організацій. 

 

Для отримання додаткової інформації всі бажаючі можуть звернутися в департамент інформаційної діяльності та комунікації з громадськістю облдержадміністрації за тел. 47-46-20. Підтвердження про долучення до проведення акції просимо надіслати на електронну адресу: dep_info@ukr.net.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку