Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Матері бійців 95-ї бригади за сприяння голови облдержадміністрації звернуться до Президента

27 Січня 2015 • 13:58

Кіл-сть переглядів: 736

26 січня голова облдержадміністрації Сергій Машковський зустрівся з ініціативною групою матерів 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади.

Жінки звернулися до керівника Житомирщини з прохання посприяти у зустрічі з Президентом України Петром Порошенком.

«Ми звертаємося до Вас із проханням посприяти нашій зустрічі з Президентом України. Ми просимо Вас допомогти вберегти життя тим хлопцям, чоловікам, братам, які зараз воюють на сході нашої держави. Сьогодні на військових 95-ї бригади оголошено полювання. Вони не знають, яким чином вийдуть із того пекла», – кажуть представники ініціативної групи.

Сергій Машковський із розуміння поставився до звернення жінок і попросив надати йому перелік усіх гострих питань, які вони мають намір адресувати Президентові України.

«З дня на день я буду з робочою поїздкою в Києві. Зустрічатимусь з Першим заступником Глави Адміністрації Президента Віталієм Ковальчуком і Віце-прем’єр-міністром України Геннадієм Зубком. Я обов’язково передам вашого листа до керівника держави Петра Порошенка, – повідомив голова облдержадміністрації. – Я з величезною повагою ставлюся до бійців 95-ї бригади. Цей підрозділ – один із найкращих в Україні. Тому й у бойовиків до наших хлопців особливе ставлення – як до добре організованих професіоналів».

Під час зустрічі з Сергієм Машковським ініціативна група жінок і матерів 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади запропонували створити єдиний інформаційний центр, на «гарячу лінію» якого могли би зателефонувати родичі військових та отримати всю необхідну інформацію стосовно бійців.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку