Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

У Чуднівському районі відкрили дві пам’ятні дошки загиблим військовим

04 Лютого 2015 • 14:00

Кіл-сть переглядів: 685

4 лютого у Чуднівському районі Житомирської області вшанували пам’ять одразу двох героїв – Іващенка Валерія Володимировича з с. Городище та Русаловського Сергія Миколайовича із с. Тютюнники. У Турчинівському профтехучилищі № 30 відбулась урочиста лінійка на честь колишніх випускників цього навчального закладу.

 

На відкритті були присутні керівники району, Тютюнниківський сільський голова, рідні та близькі, педагогічний та учнівський колективи профтехучилища, небайдужі жителі села.

 

Хлопці були справжніми синами та патріотами рідної землі. Вони обидва народились та проживали у Чуднівському районі, навчались в одній школі та Турчинівському профтехучилищі, були призвані на військову службу до військової частини А0409 м. Новограда-Волинського.  Разом перебували в зоні проведення АТО у Луганській області. Наприкінці січня 2014 року на їх честь на сільській школі також встановили меморіальні дошки.

 

Присутні на відкритті дошок пам’яті 4 лютого, не приховуючи сліз, вшанували пам’ять загиблих у зоні АТО хвилиною мовчання.

 

На знак поваги до загиблих земляків до меморіальних дошок, які  відтепер стануть символом безсмертної пам’яті про героїв-земляків,  учасники зібрання поклали квіти. По завершенню заходу присутні  відвідали Турчинівське кладовище, де поклали квіти на могилу Сергія Русаловського.

 

Прес-служба облдержадміністрації

Версія для друку