Указом Президента України від 24 лютого 2022 року №68/2022 створено Житомирську обласну військову адміністрацію

Рекомендації жителям Житомирщини під час воєнного стану – у розділі “Більше. Інші рубрики”

Анастасія Четверікова кожною своєю перемогою надихає спортивну молодь Житомирщини до нових звершень, — Віталій Бунечко

10 Грудня 2021 • 16:39

Кіл-сть переглядів: 222

Сьогодні, 10 грудня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко спільно з головою Житомирської обласної ради Володимиром Федоренком та першою заступницею Житомирського міського голови Світланою Ольшанською передали срібній призерці Олімпійських ігор Токіо-2020, веслувальниці-каноїстці Анастасії Четверіковій ключі від її нової оселі у Житомирі. Також участь в урочистостях взяли заступник голови Житомирської ОДА Юрій Денисовець, представники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації та міської ради, ЗМІ.

“Нова квартира стане для Анастасії чудовим подарунком до прийдешніх новорічних свят, а також свідченням нашої вдячності за її досягнення, адже вона продовжує гідно представляти Житомирщину та Україну на міжнародній спортивній арені і кожною своєю перемогою надихає спортивну молодь області до нових звершень”, — сказав Віталій Бунечко.

Двокімнатну квартиру вартістю в 1,2 мільйона гривень в одній з новобудов Житомира для Анастасії Четверікової придбали завдяки співпраці обласної й місцевої влади та за ініціативи Президента України Володимира Зеленського щодо належного відзначення медалістів Олімпійських ігор у Токіо. Нову оселю молода спортсменка обирала сама та вже стала повноцінним власником нового житла.

“Такі кроки мотивують наших спортсменів та створюють комфортні умови для їх життя та професійної діяльності, адже вони – справжня гордість Поліського краю”, — підкреслив голова облдержадміністрації.

Крім того, Віталій Бунечко зазначив, що спортивна інфраструктура в області активно оновлюється, зокрема завдяки президентській програмі “Велике будівництво”.

 

Нагадаємо, що у Житомирській ОДА відбулась урочиста зустріч зі срібною призеркою Олімпійських ігор 2020 у Токіо Анастасією Четверіковою.

 

Версія для друку